.. 6. sep hanko saksa huoran ammattiopisto lupiini deitti alaston suoni paljaat rinnat pornoa .. volvo v40 hinta alaston piilokamera youtube pilluun pano runo s40 t4 .. Oli ikävää, että se leimattiin aluksi nimenomaan homoseksuaalisen olla vakkariasiakkaan hinta Lee on nuorehko, abautisti 30v ehkä -5 siitä. Sotien jälkeen homoseksuaalisuus oli Suomessa rikos, ja kohtaaminen min\nEsityskieli suomiPaikat numeroimattomia istumapaikkoja\nNetistä vain nOnko sinulla teiniaikaisia päiväkirjoja, kouluaineita, runoja tai muuta tekstiä tallessa? Tunnistat kaulahahmon myös Alasti -klubin vetäjänä, jonka televisioversio. tammikuu Minusta on törkeää, että homoseksuaalisuudella voidaan revitellä näyttämällä esim. .. Että hän kirjoitta runoja? maailma olisi muuttunut paremmaksi ja pieni Suomi ei voi muuttaa näitä asioita. e-venta.netpi onko tervettä?? Ei sellaistakaan muutosta koskaan tule, että kadulla saisi kävellä alasti.

Ex-pojanviikaria on todnäk käytetty seksuaalisesti hyväkseen myös myöhemmässä elämässään. Työkaverit nuschivat aina perinteisesti pikkujoulujen jatkoilla perschiiceen. Tuo nuoruuden kokemus puliukon kanssa viitoitti tien. Tuttua menoa täällä Olen törmännyt kahdenlaisiin ikäviin ihmistyyppeihin netissä eri keskustelupalstoilla. Inttävät vastaan, ihan sama mistä kirjoitat. Provosoivat, haukkuvat sinua ja juttuasi. Eivät usko juttujasi ihan vaan ilkeyttään, ovat hankalia.

Kaikki mitä kirjoitat, he etsivät kirjoittamastasi tekstistä äidinkielellisiä virheitä. Tässä viestiketjussa on hyvin esillä netti-ihmistyyppi: Tutustu yhteen lisätyyppiin, homo: Aika pahan pistit Kukaan ei usko alkuperäistä tarinaasi, eikä seuranneita selityksiäsi. Häpeäisin jos olisin Ap.. Taitaa riitelijää tympiä, kun itse et ole vielä poikuudestasi päässyt. No kyllä sullekin vielä joku joskus ehkä antaa, säälistä. Todennäköisesti joku aika ruma tosin.

Sulla kun on joku kummallinen päähänpinttymä ja fobia, että alkoholisoituneiden miesten seurassa voisi olla hyvännäköinen nainen juomassa. Huomaa jutuistasi, ettet ole nähnyt todellista elämää ja et oikein tiedä mitä kaikkea tuolla ihmisten kesken oikeasti tapahtuu.

Asut varmaan aika turvallisissa mammanpojan pikku piireissä, viesteistäsi saa sen kuvan. Minusta tuossa kokemuksessa siis oli jotain hienoa? Panivat kuin elukat pusikossa. Tuohan oli rimanalitus oli muija kuinka hyvannakoisia nakoinen tahansa. Nukkumaan meno aika Pitää olla suppea elämän tuntemus, jos ei ole nähnyt koskaan hyvännäköisiä naisia retaleiden seurassa. Kyllä se vuotias hyvännäköinen nainen pysyy suht hyvännäköisenä 30 kymppiseen asti vaikka olisi jo aloitteleva pultsari muija, sit jos ei 30 rajapyykin jälkeen elämäntavat muutu, tosin aika alamäki edessä.

Mitä ihmeen piparkakkutalon pikkusieviä Ken-barbie tolloja tänne kirjoittelee? Jutuistanne paistaa että poikien naamat pehmoisia ja sileitä kuin vauvan pyllyt.

Lähiön legendaa vaan Alaluokan naiset kulahtavat jo ennen 25v merkkipaalua.. Mamseli boyt kitisee Kautta aikojenhan on keskenkasvuiset pojat saaneet jotkut pesää hyvännäköisiltä jo täysikäisiltä naisilta. Voi viude mä sanon, hyvännäköinen nainen pullo kädessä viinaanmenevien miesten seurassa. Mitä kummallista tossa nyt on?

Harvemmin tuolla elämässä transuja ja muita friikkejä kävelee vastaan, mutta heitäkin on olemassa ja joskus heihinkin törmää. Pienet on elämän piirit tätä aloittajan juttua kritisoivilla märisijöillä.

Aina pikkupoikii on Veikkaan et sua on naitu. Ja siks satuilet täällä kuinka sait pesää pikkupoekana. Ainoostaan sulta sai joku ukkeli perspesää. Toi äskönen juttu taitaa olla enemmänkin sun omaa koettua ja elettyä elämääsi. Sua vaan harmittaa, kun itselläsi jäi aikanaan ja vieläkin kokematta vastakkainen sukupuoli ja vielä hyvännäköinen sellainen. Lopputulos on, että olet kasvanut riidanhaluiseksi kateelliseksi kitisijäksi ja olet homoseksuaali. Katkeruutesi purkautuu somessa päänaukomisena.

Yritämme kaikki kuitenkin ymmärtää sinua. Kun vuotias harrastaa seksiä vuotiaan kanssa, kyseessä on aina seksuaalinen hyväksikäyttö, ymmärsi lapsi joutuneensa rikoksen uhriksi tai ei. Usein lapsi saadaan uskomaan, että hän oli jotenkin osasyyllinen, vaikka vastuu on aina kokonaan aikuisen. Aikuisen pitää ymmärtää kunnioittaa lapsen seksuaalista koskemattomuutta, vaikka lapsi käyttäytyisi provosoivasti.

Usein tekijä yrittää manipuloida uhrin uskomaan, että tämä halusi sitä itsekin. Usein uhri kantaa aiheetonta syyllisyydentunnetta koko ikänsä, ja voi kokea olevansa likainen ja kelvoton. Tällä voi olla kauaskantoisia seurauksia uhrin sosiaaliseen ja sukupuoliseen elämään. Ehkä et kykene luomaan pitkäaikaista parisuhdetta, tai käsittelet traumaasi sadomasokistisella seksillä.

Et ole ehkä vielä kyennyt käsittelemään traumaattista kokemustasi kunnolla, ja siksi vielä puolustelet tekijää. Kenties olisi liian raskasta myöntää, että sinulle tehtiin lapsena seksuaalista väkivaltaa, ja siksi selität halunneesi sitä itsekin. Suosittelen, että menisit terapiaan, jossa voisit keskustella tästä tapauksesta osaavan asiantuntijan kanssa.

Varaudu siihen, että se voi olla hyvin rankkaa palata näihin traumaattisiin hetkiin. Se on kuitenkin hyvä tehdä, että pääsisit elämässäsi eteenpäin. Mites sä ymmärrät vaikka Espanjan nuoret, kun siellä seksin suojaikäraja 13v. Onko siellä kaikki vuotiaat vanhemman kanssa seksiä harrastaneet traumatisoituneita yms.? Onko se, että pitää olla traumatisoitunut uhri, sidoksissa kyseisen maan suojaikärajaan?

Ahdistuuko jotkut Arabi naiset vaikka kun tulevat mamuiksi meille, kun seksi lait muuttuvat. Vai meneekö se silleen, että kun kaikenmaailman psykologit ja psykiatrit sanoo että jostain pitää olla ahdistunut, niin sitten se ihminen ahdistuu, kun lukeneet näin sanoo ja ihan kirjassakin näin neuvotaan tekemään?

Koska sua nussittiin pikkupoekana denaukkojen toimesta! Ja kyllä esim 9v tyttö jota nuschitaan arabiassa varmasti traumatisoituu. Suomessa oli homoseksuaalisuus kiellettyä ja mielenvikaisuutta, jos menit silloin jotain homomyönteistä kommentoimaan, olit mielenvikainen itsekin psykologien ja psykiatrien mielestä.

En ole pedofiili, enkä kannata pedofiliaa, mutta mielestäni selvä rajan veto mikä on pedofiliaa ja milloin ihminen siitä traumatisoituu on hieman hankalaa. Ja miten kukin asian myöhemmin sitten kokee. Sitten kun tästä aiheesta yrittää keskustella neutraalisti, niin leimautuu heti pedariksi.

Puhut "neutraalisti" alle kymmenenvuotiaiden nussimisesta ja siitä, etti siitä aiheudo traumoja.. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole yhtään lievempi asia, vaikka tekijä olisi nainen ja uhri poika. Kun uhri on niinkin nuori kuin 12 -vuotias, niin kyse on aina vakavasta rikoksesta, joka vahingoittaa uhria pitkäaikaisesti tai jopa pysyvästi. Tässä ei ole mitään poikkeuksia tai lieventäviä asianhaaroja.

Vastuu on kokonaan aikuisen ja lapsi on uhri, joka tarvitsee kaiken avun ja tuen, aina. Noin pieni lapsi ei oikeasti halua seksiä tai edes ymmärrä siitä mitään, vaan hänet manipuloidaan tai pakotetaan. Jos lapsi kuvittelee halunneensa sitä itse, on kyse vain härskistä manipuloinnista, jolla tekijä yrittää tehdä uhrista osasyyllisen. Miten kukaan voi puolustella sitä, että irstas juoppo käy käsiksi ja sekaantuu vuotiaaseen lapseen, jolla tuskin on edes murrosikä alkanut?

Mikäli tämä olisi vähänkin tuoreempi tapaus, niin asia kuuluisi poliisille. Joillain on traumoja näistä lain mukaan liian nuorena koetuista seksijutuista, joillain ei taas pätkääkään. Näin se vaan menee.. Jos kundi on vuotias ja tyttöystävä 16v. Väitän, että äsköisiä pareja on ainakin aiempina vuosikymmeninä ollut aina välillä monenkin tuttavapiirissä ja ei niihin niin silloin ulkopuolisetkaan kiinnittäneet niin huomiota, kun ei ollut mediassa silloin ns.

Homoseksuaalisuus taas oli silloin yksi varma tapa saada turpiinsa. En edelleenkään kannata pedofiliaa jne.. Joopas soo soo Sopii mennä tutkimaan esim. Jörn Donnerin tai Irwin Goodmannin menneisyyttä, netistä Googlaamalla kyllä löytyy aineistoa. Aikanaan lehdistö seurasi että mitenköhän sen Irwinin käy, kun jäi alaikäisestä kiinni. No, syyllinen tuomio tuli oikeudessa. Vähän aikaa tapahtuneesta Irwinin kansan suosio senkuin jatkui. Missään en ole oikein kuullut, että Irwiniä olis silloin tai myöhemmin pedariksi haukuttu.

Arvostettu artisti kansan keskuudessa edelleen. Googlaamalla juttua löytyy hänestäkin. Ihan on netissä kuva jostain sen ajan juorulehdestä, missä tän alaikäisen tytön kanssa alasti kumpainenkin ja varmasti kuvan oton jälkeen muutakin tehtiin. Tietysti, jos jonkun PerusSuomalaisen kansanedustajan menneisyydestä paljastuisi tällainen juttu, niin media olisi heti Persujen kimpussa ja puolue joutuisi erottamaan kyseisen kaverin.

Mites kävis nykyään, jos kaksi edellä mainittua tapausta olisi jonkun nyky julkkisten tekosia.? Että sitten näin Heti täällä huudellaan pedoksi, kun kertoo joku tosiasioita, miten tästä alaikäis jutusta ennenvanhaan ja nyt on milloinkin ajanhenki ja ihmiset ajatelleet.

Ääripää jutut, eli vauvat ja ns. Useamman asemalla pyörivän mamu miehen omassa maassa seksin suojaikäraja on ikävuotta, ja meno näyttää jatkuvan alkuperämaan lakien mukaan ainakin osalla mamu miehistä. Menkää nyt pedo-poliisit aluksi vaikka pelastamaan assanpenkkien ja sen ympäristön nuoret Suomi tytöt. Tämä ei ollut sitten viha puhe eikä rasismia. Vaan karua totuutta, ilman mitään kukkasia ja runon värssyjä. Järkyttävää, että täällä on näin paljon pedofiilien ymmärtäjiä.

Nyt on kyse todella pedofiliasta, sillä uhri oli vasta vuotta, ja siis tuskin vielä murrosikäinen. Uhrin itsensä ymmärrys tekijää kohtaan on anteeksiannettavaa, onhan hän uhri ja traumatisoituneena yrittää selittää asian parhain päin, mutta muiden puheet antavat todella synkän kuvan ainakin heistä itsestään. Mikään ei oikeuta vuotiasta käymästä lapsen päälle seksuaalisesti. Ei tekijän tai uhrin sukupuolikaan. Hei, jos mä olen rehellinen, niin vaikka se aikuinen nainen silloin teki ns.

En kannata pedofiliaa, enkä ole pedari yms Ei se todellakaan tarkoita sitä, että kun psykologit ja psykiatrit sanoo ja kirjasta lukee, että mun pitäisi alkaa ahdistustumaan tästä jutusta, niin nyt sitten masennun, kun oppineet niin määrää. Tää on vaan elämää ja ei sitä kannata alkaa ottamaan liian vakavasti, tai vaikeaksi menee.

Nää samat psykologi, psykiatri oppineet määräsi aikanaan mielipiteet, että esim. Nää on todellakin yksilöllisiä juttuja, miten kukin jutut kokee ja ymmärtää. Ei mennä edes Arabimaihin missä seksin suojaikäraja ikävuotta maasta riippuen. Pysytään ihan vaikka suht meidän Eurooppalaisessa kulttuurissa ja mennään Espanjaan, missä seksin suojaikäraja 13 tai 14 ikävuotta jomminkummin.

Väitättekö, että likipitäen kaikki ton ikäiset Espanjassa, jotka harrastaneet seksiä ovat masentuneita ja traumatisoutuneita? Vai olisko kyse vain mihin on totuttu lakipykälien mukaan jota komppaa psykologit ja psykiatrit ja sen mukaan pitää ajatella ja voida hyvin tai huonosti. Tuolla kun menee maailmalle kauemmaksi löytyy vaikka mitä tapoja ja juttuja seksin ja muun elämän saralla mitä pidetään meillä outona, sairaana ja jotain juttuja rikoksena meillä, mutta heillä arkipäivää.

Eivät nämä paikalliset ihmiset siellä omilla seuduillansa ole niistä jutuistaan masentuneita yms. Kun näitä asioita alkaa objektiivisesti miettimään rehellisesti ei puolesta eikä vastaan ja ottaa koko maapallon eri kulttuurit mukaan, niin juttu menee vaan vaikeammaksi ymmärtää ja tajuta miten mihinkin suhtautua jne Suojaikäraja ja siellä helppolukuinen kartta ja eri värikoodit eri ikävuosille per eri maa kartassa.

Menkää katsomaan, niin huomaatte kuin eritavalla tähän seksin suojaikärajaan suhtaudutaan erimaissa. Ja lopuksi en ole pedari ja jos joku heittää haukkuma viestin, niin toi on jo vanha vitsi ja alkaa väsyttään t ylsää Mitä mieltä olet 9-vuotiaan nuschimisesta? Unohda lainsäädännöllinen ikäraja, joka on usein, kuten jatkuvasti tuot ilmi, usein täysin mielivaltainen raja. No menee yli mun ymmärryksen täysin, tää 9 vuotiaan kanssa oleminen. Esitäppä tämä kysymyksesi jostain lähi idän, Arabeiden mailta tulleille maahanmuuttajille.

Jos olet todella kirjasi lukenut huonosti. Näitätä vale opejahan riittää. Suun aluelle tulevat syövät tulevat tupakkamiehille ja -naisille.

Tarkoittaako kotkaemo ettei sodassa ollut homoja, erehdyt pahan kerran, niitä on aina ollut, oli sota tai ei. Miksi rauhanvälittäjä Haavisto olisi paha juttu veteraaneille, päinvastoin he varmaan toivoo maailmaan rauhaa.

Heti sellainen tutkimus ilmi. Ei kannata heitellä mitä tahansa juttuja, jos ei pysty todentaman asiaa- haloo. Ketä luulet niiden kannattavan? Miksi tuhlata nuoruuttaan vanhaan mieheen.

Siksi Niinistö ei jää eläkkeelle kun haluaa pressaksi hinnalla millä hyvänsä. Hän ei ole harmaa mitenkään vaikka media uskottelee. Haavisto on inhimillinen ja varmaan saanut kokea syrjintää elämässään. Minä täällä, minä, tämä lähes kuuskymppinen kuiva korppu. Minä erosin miehestäni, alkoholistista, joka mieluummin tahtoi POLKEA- kuten arvokkaasti asian ilmaisit, vielä minuakin vanhempaa korppua.

Ehdottaisin, että sinä homofobikko polkisit tästä lähtien vain kuivia korppuja. Ja sanan varsinaisessa merkityksessä. Olet myös onnistunut sekottamaan älypäässäsi homouden ja pedofilian.

Koitapa elellä ja ruikkia korppuja vaikka ihan kotosalla. Hyvähän se on että Miehellä on nuori vaimo, eikä mikään vanha kurppa Voipi olla, mutta sille nuoremmalle vaimolle ei pitkällä tähtäimellä ole ollenkaan hyvä, jos on vanha impotentti ukko riesanaan. Omaishoitajuus siinä vaan odottaa. Ikävä esimerkki Nina Mikkonen. Hymiöt kyllä ymmärrän tuon onnettoman PÖÖ: Tiedoksi vain, että ei mahdollinen tuleva omaishoitajuus ole puolison iästä kiinni.

Esimerkiksi aivoverenvuoto tai aivoinfarkti voi kohdata ketä hyvänsä niin kolme kuin kuuskymppistäkin. Samoin yleistyvä Parkinssonin tauti ja dementia, jotka eivät ole vain ikäloppujen sairauksia. Aikamoinen ikäero oli Pekalla ja pojalla, jonka bongas pekka 40 ja poika alle Jenni on akateemisen loppututkinnon suorattanut ja valinnut kai itse kumppaninsa. Tiedemiestutkija taitaa olla itseoppinut tutkija, yhdyssanavirheistä päätellen kovin paljoa ei ole kouluja tullut käytyä.

Kylmää laskelmointia tulevan lapsen isäksi. Mikä parasta itse saa kaikki edut huilailla tehdä väitöskirjaa. Ei ole aina iästä kiinni, mutta yleensä on. On ihan selvä, että vanhemmalle ihmiselle kaikenmaailman sairaudet iskevät todennäköisemmin ja helpommin kuin nuorille. Ihminen luonnollisesti rapistuu vanhetessaan ja se on karu tosiasia.

Sitä ei edes nuori puoliso estä. Monesti siitä vanhemmasta tulee vielä taakka nuorelle puolisolleen. Jos minun tyttäreni 30 vuotias toisi näytteille suhlaskandinaatin joka on 64 vuotias en hyväksyisi sitä, olen itse 55 vuotias isä. Ei vävyn tule olle appiukkoaan vanhempi! Tai miniän anoppiaan vanhempi.

Luonnon järjestys se olla pitää. Entäs jos kyseessä olisi 64 vuotias naisehdokas jolla olisi 30 vuotias mies? Olisiko hän onnellisempi jos hänellä olisi samanikäinen puoliso eli 64 vuotias? Onneksi edes jotkut lestadiolaisten pervojen uhreista uskaltavat vihdoin nostaa syytteen lapsen raiskauksesta, mikä on ehkä suurin synti ihmisyyttä vastaan. Kuinka joku aikuinen ihminen, vieläpä muka uskossa mihin uskoo lapsia raiskaava mies? Olettoko arvoisat kannanottajat ajatelleet ,kun minä aviomiehenä,lapsieni Isänä,nyttemin ukkina ,jos ja kun niihin homot rupee sekoilemaan silloin tulee tapahtumaan,jossakinmäärin ,ei!

Tää maailma on tosi kipee Nyt on homojengejä,jotka raiskaavat lapsia kaduilla!!! Silloin ei kysytä ikäeroa!!!! Miksi kortsuja myydään hei haloo! Höpö höpö sanon minä. Homoja on ollut kautta aikojen mutta he eivät vaan ole itsestään paljon ilmoitelleet. Pysyneet kaapissa ja ovi tiukasti kiinni. Heikommat tehneet itsareita ja muut sinnitelleet aviossa. Ei tässä ole mitään ihmeellistä. Homous nyt vain on eri asia kuin ikäero. Jonkun mediatalon puolueellisuus on aika lailla paranoidia.

Ikäero ei ole merkittävä asia. Homous aiheuttaa paljon haittaa yhteiskunnalle ja maan maineelle. Ettet nyt olisi katkera kun oma puoliso alkaa pyöristyyn ja kurtistumaan. Jenni on tyylikäs ja erittäin sopiva presidentin puolisoksi, samaa ei voi sanoa huonoa suomea mongertavasta pikkuhomosta. Samalla vuosikymmenellä ikäero,et turha puhua ikäerosta,mut sukupuolesta kyllä!!! Tämä on enempikin sairaan puoleista.

Huolestuttavaa on vielä se, että Floresin ikää korjattiin ylöspäin jälkeenpäin julkisuudessa, kun hoksattin Floresin iän olleen lähellä sakkolihaa, heidän ensi kertaa tavatessaan vuonna Kuubassa tai Columbiassa, kummalta sitten kysytäänkään.

Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Johan meille naurettais maailmalla. Itse pidin ensin lähinnä vitsinä sitä, että homo on ehdokkaana. Kaikki hokevat Niinistöjen ikäerosta, kukaan ei huomaa että myös homopariskunnalla on yli 20 v. Ja minkä sitä rakkaudelle voi, jos se kolahtaa kohdalle On se kumma kun kokoomuslaiset sanoo täällä olevansa kovia kokoomuslaisia ja kuitenkin äänestävät toisen puolueen miesnaista.

Ei ole arvot silloin oikeassa järjestyksessä. Sehän on aivan luonnonvastaista jos vihreen spermat lentää suoraan lantaan. Ei kuulosta lainkaan isänmaalliselta toiminnalta.

Minä äänestän Saulia presidentiksi! Ei medialla ole mitään vastuuta. Sillä joille kaikki on tavalla tai toisella velkaa on valtaa. MTV3 yrittää väkisin tehdä Sauli Niinistöstä presidenttiä ja eilenkin kokonainen tunti käytettiin kehumiseen.

Varmaan tänä iltana Pekka Haavistoa ruoditaan, kuin vierasta sikaa. Miten yksi toikittaja kehtasi kiittää lopuksi Paavo Väyrystä, vaikka tenttasi Paavo Lipposta tunnin?

Vähän tuli sellainen olo, että nukkuiko tämä MTV3: Uutistoimitukset etunenässä syyllistyvät kansaa kiihottavien asioiden levittämiseen uutisissa ja YLE ei ole tässä myöskään poikkeus. Maaseudulla asuu kylähulluja ja jos noiden kaikkien mielipiteet juutisissa kerrottaisiin tasapuolisesti, niin kyllä noista Sauli Niinistön viimeisimmistä naimakaupoistakin saisi mehukkaita aineksia noiden kylähullujen huulilta.

Olen itse bi-kaveri ja minusta Haavisto on ollut todella median lemmikki. Omasta suuntauksestani huolimatta äänestän Niinistöä. En halua, että linnassa on kaksi isäntää eikä yhtään naista. Minusta pitäisi katsoa asioita asioina eikä seksuaallisuutena. Se jos meillä ollaan suvaitsevaisia ei todella tarkoita sitä, että maailma olisi muuttunut paremmaksi ja pieni Suomi ei voi muuttaa näitä asioita.

Kestää varmaan vielä sata tai kaksisataa vuotta ennenkuin arabimaat lopettavat homojen vainot. Suomi tarvitsee pressan joka pystyy hoitamaan suomalaisten ulkosuhteet koko maailmaan. Se on meidän suomalaisten etu. Haavisto ei pysty enää kun meni rekisteröitymään parisuhteeseen. Uskon, että suhde mm. Venäjään ja Putiniin jäävät viileäksi ja vaikuttaa myös kauppasuhteisiin.

On vaikea luoda hyviä kauppasuhteita eripuolille maailmaa noilla arvoilla. Jos haavisto olisi pysynyt poikamiehenä, niin olisin äänestänyt häntä, mutta en enää kampaajapuolison vuoksi. Toki poika on ihan kiva ja mukavan tuntuinen, mutta ei vielä tätäpäivää.

Ajattelen koko Suomea enkä vain meitä homoja. Niinistö on sittenkin pienempi paha nuoren vaimonsa kanssa. Media on presidentin tekijä, kuusi vuotta ovat SääliSaulia hehkuttaneet ja kehuneet ja suurin osa ihmisistä on saatu aivopestyä aivan täysin. Nuori nainen piristää kummasti elämää. Kokeilisit sinäkin niin saattaisit saada elämässäsi vielä parempaa seksiä: Jukkis esittää täällä taas asiantuntijaa: Isäntä ja emäntä pitää olla talossa.

Miksi nämä vihreät ovat yhtäkkiä niin niin homojen puolella. Haavisto antaa jo hunon kuvan homo sapiensin lisääntymiseen. Mitä suomalaiset lapset ajattelisivat tästä? Se taitaa olla toki Mutta ole huoleti, olen suvaitsevainen enkä siksi poikaystävällesi katkera. Toimittajatkin ovat ihan suoraan kyselleet Haavistolta suoraan, aiheuttaako tämän homous ongelmia esim. Eipä ole kukaan kysynyt Niinistöltä, aiheuttaako 30 vuoden ikäero vaikeuksia valtiovierailuilla.

Toinen vain on rehellinen ja pätevä hoitamaan pressanhommia! Ja olisi pitänyt valita jo edel. Olisi välttynyt noilta its.

Kyllä talossa pitää olla isäntä ja emäntä. Isäni oli 25 vuotta äitiäni vanhempi. Ei siinä ollut mitään ihmeellistä.

Meitä lapsia tuli avioliitosta kolme ja koskaan emme vanhempiemme ikäerosta ole keskustelleet edes. Kun muuten suhde on kunnossa niin kaikilla on hyvä olla. Retostelu on vain pahansuopaisuutta. Ei tollaiset bowlingit ansaitse edes miinuksia Ei vaikuta ikäero valtiovierailuissa.. Ei muissa maissa tuijoteta ikää niinkuin Suomessa Kyllä on "terveempää" miehen pitää 29 vuotta nuorempaa mutta kuitenkin aikuista naispuolista vaimoa, kuin 20 vuotta nuorempaa miespuolista vaimoa.

Onko muuten missään edes kerrottu kumpi suhteessa on se "vaimo" ja kumpi "aviomies"? Jenni oli kuitenkin aikuinen kun Saui ja Jenni alkoivat seurustella, mutta Nexar oli vielä teini kun Pekka iski silmänsä häneen. Minä äänestän haavistoa, eikä sillä ole homo-asian kanssa mitään tekemistä. Jättäisin äänestämättä niinistöä vaikka hän olisi homo ja haavisto hetero. Kummallinen ajatus, että äänestäsimme seksuaalisesta suuntauksesta emmekä presidentistä.

Tosin monen Niinistön kannattajansa mielestä se, että Niinistö on hetero, on hänen paras puolensa. No, saammepa heterosta pressan. Kyse on kyllä aiavn jostain muusta, vaikka Niinistön vaaliorganisaatio on kyllä onnistunut loistavasti muokkaamaan ja viemään keskustelun keskiön homo-hetero- kysymykseksi.

En usko, että Suomessa on näin paljon homofobiaa. Suomalaiset ovat pohjimmiltaan aina osanneet asettua myös toisen asemaan ja vaikka ei aina voisikaan ymmärtää, ei tuomitsevia kiviä ole koskaan heitelty yksittäisen ihmisen suuntaan tällä tavoin. Vain sen vuoksi, että henkilö on seksuaaliselta suuntautumiseltaan vähemmistön edustaja. Nyt mennään kampanjatoimiston vetämään narun perässä. Kun näin härskisti ei ennen ole toimittu, niin siksi ihmisten on vaikea edes tajuta, mitä tässä maassa oikesti tapahtuu.

Jenkeistä oppinsa hakeneeneet ovat palanneet ja tekevät kyllä työnsä hyvin. Kyllä nämä kommentit kohta luojan kiitos kohta loppuvat, kun Niinistö valitaan presidentiksi ylivoimaisella äänten enemmistöllä. Kohta alkaa itkut jos Niinistö valitaan pressaksi ja toimii samalla lailla kuin ollessaan valtiovarainministerinä Kurjuus sen kun kasvaa. Porvarin posa turpoo ja kaikenlainen ryöstely ja pahuus saa vallan. Pane poroa jos olet puutteessa.

Niinistöllä on jo lapsia, kaksi fiksua poikaa! Se on jo nainu Niinistöllä on jo lapsia!!! Enempää päin p ei voi mennä kun mitä demareitten aikaan on menny! Ihan sama kuka siellä istuu. Tai siis melkein sama, kunhan ei ole homo.

Joo samaa minäkin lueskelin. Kaipa se noin viriililtä käppänältä onnistuisi, että eikun liuta pikku Haukio-Niinistöjä tilaukseen: Pitääkö meidän valita oikeesti noin vanha ja epäsopiva pressaksi.

Onhan sillä nuori akka ja varmaan vielä pelit seisoo.. Milläs oikeudella sinä toitotat tota Homo sanaa joka lauseessasi? Ei tarvitse laittaa Ikäerolla ei ole väliä jos parisuhde toimii.

Homous taas on sopimatonta ja irstasta Suomen presidentille. Äänestän Saulia ja kunnioitan näin perinteisiä ja terveitä arvoja. Ja varmaan Hyvä tuleva Presidentti. Suuntautumisella ei ole väliä jos parisuhde toimii.

Valitsisitko mieluummin alkoholistiheteroperheen kuin terveen homoparin? Yksinkertaisia johdateltavia juntteja on jo vuosia johdateltu Niinistön taakse ja asia saa sinetin ensisunnuntaina. Siitä on pidetty hyvin huolta ettei Haavistolle ole päästy tekemään ns kiusallisia kysymyksiä. Millainenhan "vienninedistäjä" homopresidentti olisi ortodoksimaissa, arbimaissa ,kiinassa, jne? Taitaa ainoa kasvava vientiala tällä hetkellä olla turkistuotanto jonka Haavisto heti kieltäisi,että sellainen "talousmies ".

Mistähän nekin satojenmiljoonien vientitulot tähän maahan tienattaissiin? Ei tiedä Haavisto eikä tiedä kukaan muukaan. Turkiliikeiden omaisuutta turmellaan ja vandaalit riehuu taustalla hoilaa Haavisto hallelujakuoroineen. Eli Haaviston Suomi on se että jos et ole samaamieltä kuin minä niin elikenosi tuhotaan.

Hetkinen eikös sitä ennen sanottu kommunismiksi ja fasismiksi,nyt se vain on kääritty vihreään viittaan jossa lukee höynäytettäville "liberaali". Presidentiksi kelpaa parhaiten ammattitaitoinen ja heteroseksuaali ihminen näyttämään esimerkkiä suomalaisille. Siinä tapauksessa en äänestäisi kumpaakaan.

Jos toinen pari ei hallitse alkoholinkäyttöään ja toinen on homopari, jäisi ääni saamatta. Niin kuin naimalla vai? Se tuntuukin olevan tärkein asia presidentin toimessa. Yksi rattijuoppo on ainakin. Jäi kiinni synnyinmaassaan ja on yhden pressaehdokkaan rekisteröity puoliso. Ikäero ei ole synti. Raamatun mukaan homous ei ole salittu ja kyseinen opus on Jumalan omaa Sanaa eikä esimerkiksi minun mielipiteeni. Rukouksen avulla kyseistä ominaisuudesta voi parantua.

Ei voi selittää, että homoksi synnytään. Syöpä paranee rukouksen voimalla ja niin moni muukin asia. Ei-uskovat ja sellaiset, jotka eivät seuraa eivätkä tunne Jumalan voimaa, eivät voi ymmärtää tätä. Rukous parantaa tämänkin vaivan, mutta ihmiset eivät voi väitellä Jumalan itsensä kanssa siitä, onko homous oikein vai väärin. Ikäeroa naisen ja miehen välillä ei Jumala pidän syntinä.

Jumalan ajatukset eivät ole ihmisten ajatuksia! Minäkin rukoilen,että pääset tuosta ylpeydestäsi,omahyväisyydestäsi ja homofobiastasi eroon ja opit rakastamaan ihmisiä sellaisina kuin he ovat! Minä taas rukoilen että sinulle tulee ummetus jonka vain lämpöinen nahkapatukka pystyy poistamaan. Jumala on yleisesti ihmisen tapa sulkea pois oma vastuunsa ja mielipiteensä ja sysätä se "sisäiseen ääneen", joka ei toki ole omatunto vaan jotain ihan muuta.

Sitten on myös onneksi niitä järkeviä kristittyjä. Huvittaa nää jumala sitä jumala tätä lässytykset. Ihan kuin suurinta osaa ihmisistä nykypävänä kiinnostaisi jonkun satukirjan opetukset. Itse äänestän Niinistöä vain niistä syistä että hän on mielestäni pätevämpi presidentiksi, enkä henkilökohtaisesti halua homoa presidentiksi.

Sillä ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa. Tiesittekö että Raamatusta tulee kohtalaisen hyvää vessapaperia paremman puutteessa? Monet homot eivät halua parantua, se on siinä.. Ei puhuta raamatussa ikäeroista mitään. Se on näitten ahdasmielisten päähänpinttymä. Ei voi parantua kun kysymyksessä ei ole sairaus, eikä muoti-ilmiö niin kuin jotkut luulevat. Lopeta ne raamattu höpinät. Sanotaan sitten, etteivät halua muuttua.. Jotkut haluavat, koska kärsivät homoudesta.. Ja jotkut ovat muuttuneet.

Ja jotkut ovat muutuneet. Joo, uskon avulla mielisairaaksi. Ei muutu ikinä homo heteroksi. Voi kieltäytyä homosuhteesta, mutta ajatukset ja halu tulla rakastetuksi sekä saada rakkautta ei poistu. Juttu voi ajaa henkilön itsemurhaan.

Raamatun on kirjoittanut ihminen, ei jumala. Homous on myös usein johtanut mielisairauksiin.. Niin se muutos voi tapahtua. Rukous parantaa tämänkin vaivan, mutta ihmiset eivät voi väitellä Jumalan itsensä kanssa siitä, onko lesbous oikein vai väärin. Et vaikuta kovin parantuneelta juttuinesi. Ainakin äänestin Niinistöä,koska hän on juuri oikea ihminen presidentiksi ja hän on hetero. Hiljaa hyvä tulee Mielestäni molemmat ovat hyviä ehdokkaita, mutta päädyin siihen, että nyt äänestän Niinistöä ja 6 vuoden päästä Haavistoa, kun on kokenempi.

Suomen presidentti siis edustaa Suomea matkoilla. En usko että joku Sudan tai Iran tms olisi hirveen innoissaan presidentistä jolla mies puolisona. Joissan maissa sitä pidetään sairautena ja siksi haluan Suomeen presidentin joka voi edustaa Suomea ulkomailla puolisonsa kanssa. Pata kattilaa soimaa Ihan yhtälailla Haavisto voisi olla Antonion isä Ei sama asia Niinistö voisi olla Jennin vaari! Voisi ja voisi ja voisi olla Heterous ei riitä syyksi päästä presidentiksi. Mediaa seuranneena sanoisin, että sen tarkoitus on tähän astisesti ollut ilmeisesti tehdä Niinistöstä presidentti.

Ensimmäisellä kierroksella kaikkien muiden presidenttiehdokkaiden taustasta yritettiin kaivella kaikki paha sanottava julki, kun taas niin ei ole vieläkään tehty Niinistölle. Jospa vaalit ovatkin kuin Venäjällä: Se media ei muovaa kuin identiteetimmien äänestäjien ajatuksia.

Josko se Niinistö kuitenkin on jäljellä olevista ehdokkaista se jolla ei tarvitse pelätä olevan homoa kaapissaan? Tuosta on niin paha revitellä mitään koska tuolainenhan se käytäntö nykyään on. Varsinkin kun mies ol menestynyt. Tässä on kyllä puolisokin saanut aikaan jotain.

Jenni on ollut lähes kolmekymmentä kun Niinistö on hänet tavannut. Kun Haavisto on tavannut pulisonsa niin hän on ollut nelikymppinen ja hänen poikaystävänsä on ollut 19 vuotias. Mitä tästä voi päätellä?? Kukin voi päätellä mitä haluaa. Antaisitko "vanhapiika " tyttäresi mieluummin vajaa 30 vuotta vanhemmalle herrasmiehelle vai antaisitko teini-ikäisen tyttäresi innolla nelikymppiselle lesbolle?? Nämä eivät ole siis presidenttiehdokkaista vaan vertauskuvana jostakin Ja vanha mies Haavisto on nuoren pojan "isä".

Ikäerohan tuossakin parisuhteessa on suuri. Maikkari nyt on kapitalistien "firma",mutta tuollaiset tokaisut kertovat ihmisten asenteista kuitenkin enemmän. Eniten olen kuitenkin huolissani monien suomalaisten henkisestä tilasta,tuomitsemisesta. Ikäero on pienempi paha sen suhteen, että Sauli saattaa nettitietojen mukaan olla Jennin kummisetä. Sauli tai Jenni ei kerro kummiudesta yhtään mitään, koska puoluejohtaja Jyrki Katainen ja puoluesihteeri Taru Tujunen ovat kieltäneet kertomasta.

Lukekaa vaikka viime viikonvaihteen hesarista tai iltalehdestä. Itseasiassa kun tätä arkaa aihetta lähestyään niin Sauli tuntuu kiemurtelevan tuskissaan. Mistä sitten ei saa puhua? Saulin ja Tanja Karpelan suhde oli hyvinkin kaikkien tiedossa. Jenni on huhujen mukaan Saulin kummityttö ja tämän iän puolesta voisi olla mahdollista. Jenni on syntynyt Saulin poika Nuutti ja Matias Kyllä äänestäjien oikeusturvan vuoksi tulisi selvittää onko Sauli todella Jennin kummisetä.

Veikkaanpa että suurin osa äänestäjistä ei jaa tällaisia arvoja, jos he niistä tietäisivät. Kumpikaan ei kuitenkaan kiistä asiaa. Olisihan se nyt jättiskandaali jos selvitys jää vaalien jälkeen. Sadattuhannet äänestäjät tulisivat petetyiksi. Kummityttö Jenni on hakeutunut lähihoitaja kouluun opiskelemaan vanhustenhoitoa.

Tartee kuulema opiskella ,että jaksaa hoidella vanhaa käppyrää ,kylvettää illalla, antaa viegran ja odottaa vaikutusta ja tietysti vaihtaa vaipat. Eipä ole aiheesta paljon puheltu, kumminkin elämän tosiasioita. Se on vaan sun elämän tosiasia, ei kaikkien.. Älä vertaa omaa elämääsi toisten elämään. Mitä väliä sillä sitten on vaikka olisikin kummi.. Mulla on elämä kondiksessa. Olen paljon tekemisissä vanhusten kanssa. Sinun juttusi ikuisesta elämästä on utopiaa. Joka päivä olet päivän vanhempi, happi tuhoaa solujasi, vanhenet ja sairastut, ellet jostain syystä kuole ennen aikojasi.

Kondis ja kondis ja näinkö puhut vanhuksille. Taitaa tosiaan olla nimimerkkinsä veroinen otus. Kondis tarkoittaa kuntoa en puhu stondiksesta. Vanhukset ymmärtävät kun kertoo heille suoraan kuinka asiat ovat.

En ole mikään kusettaja joka lupailee ihmeparantumisia ja paratiisi elämää. Kohonnut Psa on yleinen vanhemmilla miehillä ,joka ei välttämättä merkitse mitään. Tunnen kyllä Jeesus juttusi. En puhu ikuisesta elämästä.. Sun juttus vaipoista on vaan niin masentavaa.. Ihmisen ikä vaan pitenee. En ymmärä kun joku lääkäri sanoo haluavansa elää 80 vuotiaaksi. Ei mulla ole vuosilukuja mihin asti haluan elää..

Haluan elää niinkauan kun on terve, ja elämä tuntuu kiinnostavalta. Nyt on karsinnan aika. Törkeitä henkilöön kohdistuvia , asialle mille ei voida mitään. Laitoin muutaman tosiasian elämästä ja vanhenemisesta ja siintä mitä voi loppuaikana käydä. Kehitystä ihmisen eliniässä tapahtuu paljon ,mutta jos ei sikailu ja luonnonvarojen holtitonkäyttö lopu ,tulee kuvioihin muut seikat millä aika elämässä lyhenee.

Jos ei mihinkään usko, niin ei kyllä ole toivoa.. Ihminen on vielä pahasti kehitysvaihessa Karsintaa tapahtuu, ja se ei ole ihmisen käsissä.. Eikä siinä ole mitään henkilöön kohdistuvaa. Minä en usko eikä mulla ole Toivoa ,eipä ole väliksikään. Mitä tällä maapallolla tapahtuu on kyllä monesti ihmisen käsissä. Monet jutut kohdistuvat henkilöön eikä muutosta tapahdu kun ei haluta hyväksyä erillaisuutta, eikä huomioida muita.

Kaikki ei vain sovi joka paikkaan Ei sellaistakaan muutosta koskaan tule, että kadulla saisi kävellä alasti Ei kaikki muutos ole oikeaa kehitystä Ja onneksi kaikki ei ole ihmisten käsissä. Taitaa tämä Haaviston homous olevan ongelma enemmän hänen kannattajien ajatusmailmassa, kun Niinistön kannattajien.

Tosin tottahan sekin on että jos kannattajat yrittää vetoamalla homouteen hakea lisäpisteitä niin onhan sekin median hyväksi käyttöä. Muuten pitääkö sitä homoutta tuputtaaa jokapaikkaan eikö riitä et kansa valitsee omansa on se sitten hetero tai ei jotenkin tuntuu nykyisin että on väärin olla hetero tässä maassa.

Suomessa vanhemman miehen ikäeroa pidetään jotenkin kummallisena. Usein kysymyksessä on naisen kateus. Vanhempi nainen on vanhemmalle miehelle kateellinen. Lisäksi nuori nainen vanhemman miehen rinnalla muistuttaa vanhemmalle naiselle siitä, että hän itse on jo vanha. Monessa muussa maassa siihen suhtaudutaan suvaitsevammin. Matta useimmissa niissäkin maissa, joissa miehen ja naisen ikäero ei ole ongelma, homoseksuaalisuutta ei hyväksytä.

Ei kai Sauli mikään pedofiili ole, eli vaikka hänen puolisonsa on nuorempi, kuitenkin tämä on nainen. Ja eikös heillä ole yhteinenlapsikin. Mutta mitä presidenttiin tulee, itse näkisin mieluummin presidentin puolisona naisen kuin miehen. Tarja Halonen oli poikkeus, mutta en äänestänyt häntä. Mutta tällä kertaa minun ehdokaani on voittaja. Entä jos kummallakaan ehdokkaalla EI olisi puolisoa?

Ei ole ketään jonka varasta valita ehdokas seisomaan presidentin rinnalla. Tosin tuolla kakkostietämyksellä ei ihan presidentin virkaan yllä, hyväksi kakkoseksi kylläkin. Jätetään ne kakkospaikat Pekalle: Haloo miten voit äänestää kun et mistään mitään tiedä: Ne on ne vanhemmat naiset jotka usein ovat kateellisia, kun jollain miehellä on reilusti nuorempi nainen Ei taida olla yhteistä lasta, ainakaan vielä. Suomen etu 1. Logiikkaa tuokin, mutta jospa se on niin, että 6 kuusi on enemmän kuin 2 kaksi.

Tai jos matemaattisesti sen ilmaiseen niin 2. Kyllähän ne vanhemmat miehetkin on yleensä käärmeissään, jos vanhemmalla naisella on huomattavasti nuorempi rakastaja. Se on nähty ja kuultu. Joo, mies voi tosiaan saada kakaroita vanhana käpynäkin, mutta eri asia on, onko se kovinkaan viisasta. Ajatellaan nyt vaikka Timo. Mikkosen perheen tilannetta tällä hetkellä. Kannattiko Nina Mikkosen ottaa niin vanha äijä riippakivekseen?

Ei kyse ole välttämättä kateudesta, vaan ihan maalaisjärjestä. Lapsilla on oikeus nuoriin ja terveisiin vanhempiin. Niin eikä nuoremmat sairastu koskaan, eikä niille tapahdu mitään vai? Voi tapahtua, mutta onneksi aniharvoin. Mutta vanhemmalla se riski on moninkertainen, koska kaikki rapistuvat ja alkavat sairastella vanhetessaan.

Se on vaan tosiasia. Ei se kyllä harvinaista ole.. En viitsi edes luetella niitä kaikkia muusikoita, ym. Onnettomuuksissa halvaantuneet, viinaan kuolleet Nuorellekin voi sattua onnettomuus. Mutta vanhempi mies rapistuu väistämättä. Siinä ei ole enää kyse satunnaisesta onnettomuudesta, vaan väistämättömästä vanhenemisen ja rapistumisen realiteetista. On se ihan eri asia.

Kuka on vanha, niin se on taas sun luoma käsitys.. Jonkun mielestä armejan jälkeen oltiin jo niin vanhoja, ettei yleisiin tanssipaikkoihin voinut mennä.. Sitä on saanut kuulla aina Jos kuuntelee toisten mielipiteitä, niin elämän kannattais lopettaa siihen paikkaan Enää en välitä mitä toiset sanoo.. Mun yhdellä lapsuusajan kaverilla oli iäkäs isä ja se häpesi sitä tosi paljon. Nämä alfauros jutut ovat eläinmaailmasta otettuja asioita, joilla vanha mies saisi nuoren naisen matkaansa.

Ovatko eläimet kykeneväisiä pitkäjännitteiseen ajatteluun? Nuori nainen kokee vanhan miehen seksuaalisesti erittäin vastenmielisenä. Ymmärrän, jos joku vallanhaluinen tai rutiköyhä menee vanhan kanssa, en muuten. Se pitkäjännitteinen ajattelu on nähty.. Avio-ero, ja taas avio-ero.. Parivuotta yhdessä, ne melkein samanikäiset Herrasmies Niinistö on saanut nuoren naisen matkaansa.. Kiertää huhu et, kun Pekka bongasi antonion v.

Pekkahan oli silloin jo nelikybänen, joten eihän siinä paljoa ikäeroa ole. Antonio kuitenkin sopivasti vanheni yllättävän nopeasti, joten ei Pekka pedofiliasta syytettä saa. Rahalla saa ja mowglilla pääsee. Ei tarvi kun seurata TV: Missä journalismin puolueettomuus on? Media on selvästi Haaviston puolella. Tulee ihan tunne että on jopa pakko äänestää Haavistoa, koska hän on homo.

Näytetään Ultra Brata ja hypetetään tätä rauhanneuvottelijaa, missä työssä hän varmasti olisikin mies paikallaan. Vaan kun presidentti on paljon muutakin kuin hippiarvoja. Tämä heterovastainen yhteiskunta ällöttää. Nuoriso oireilee siksi, että täällä vallitsee älytön liberalismi, eikä nuorilla ole mitään peruskalliota tarttumapinnaksi. Jotain tolkkua tähän nyt. Ehdokkaiden puolisot eivät ole mitenkään rinnasteisia, jos toisella on rattijuoppous ja pahoinpitely taustalla ja toinen on vain tavallinen nuhteeton kansalainen.

Saulille meni ääni ihan ansioiden takia. Toistaiseksi Suomessa on valinnan ja mielipiteen vapaus, minäkään en siedä homoja, transuja, pummeja jne. Eikä minun tarvitse koskaan sietää, kunhan kaltaisesi pakkomielipiteiden ajajat pidetään pois päättäjien joukosta. Lisäksi se on kummallista, kun köyhästä maasta raahataan pojankoltiainen seksiä varten ja media ei mainitse siitä sanaakaan.

Kyllä median pitäisi lopettaa homojen hyssyttely ja lempeä kohtelu. Olen kanssa huomanut tuon, että media näyttää ihan avoimesti tällaisia kadunvarsihaastatteluja, joissa ihmiset sanovat suoraan, että eivät voi äänestää Haavistoa, koska hän on "vähän semmoinen, tiedät kyllä mikä". Eivätkö ihmiset sitten uskalla sanoa tv-kameran ääressä, että eivät viitsi äänestää presidentiksi ja arvojohtajaksi henkilöä, jolla on lastensa ikäinen vaimo vai onko tällainen selittämätön homofobia Suomessa vain huomattavasti hyväksytympää?

En tietenkään äänestä hinttaria Suomen korkeimpaan virkaan. Sehän on maailmanlaajuinen häpeä. Häpeä on jo se, että homo on ehdokkaana. Haluamme ajatella, että koska Haavisto on toisella kierroksella, niin Suomesta on tullut suvaitsevainen paikka. Tämä ei pidä paikkaansa. Haavistoa äänestäneet ovat pääosin pääkaupunkilaisia ja nuoria. Muualla Suomessa Haavisto herättää ennakkoluuloja, ja se tässä onkin kaikkein huolestuttavinta.

Äänestin itse Haavistoa, mutta ajattelen samalla, että ehkä Niinistö olisi parempi presidentti juuri siksi, että tämä maailma ei ole suvaitsevainen homoja kohtaan. On mahdollista esimerkiksi, että maat, joissa homoseksuaalisuus on kielletty, eivät ottaisi Haavistoa vastaan ollenkaan.

Kyllä maailmalla on merkittävissä asemissa ollut ennenkin homoseksuaaleja, mutta ennen näistä asioista ei puhuttu ja esimerkiksi yksin elävältä mieheltä ei kysytty, miksi hän ei ole naimisissa. Nykyään on vastenmielistä, että kaikkien ihmisten, olit sitten hetero, bi tai homo, seksuaalisuus on julkinen asia. Seksuaalisuus on yksityinen asia edelleen ja sellaisena pysyy. Kyllä ovat arabimaat yms ennenkin ottaneet homopolitiikkoja vastaan. Ottaisit enemmän selvää asioista. Esim Saksan avoimesti homo ministeri.

On se näköjään niin tärkeää kailottaa kansalle että homous ei sovi Suomeen. Suut suppuun ja keskittyisivät olennaiseen, siihen itse presidenttivirkaan. Olen heteromies ja nelinkertainen isoisä, äänestin Haavistoa. Niinistö on jäykkä ja teennäinen, presidentin tavatessa muiden maiden päämiehiä keskustelut käydään useinkin kahden kesken enkä usko Niinistön kykenevän tuomaan selkeästi mielipiteitään esille. Tyypillinen lausahdus Niinistöltä oli vaalitentissä, jossa ruodittiin Halosen viimeisimmän Venäjän visiitin antia ja kysyttiin miten ehdokkaat olisivat itse junailleet tiedotuspuolen Halosen asemassa.

Niinistön vastaus kuului jotensakin näin: Onttoja lausahduksia tyhjistä päistä. Haaviston antamat kommentit ovat erittäin asiallisia ja vakuuttavia, tulee vaikutelma, että hän tarkoittaa sitä mitä sanoo.

Haavisto ei myöskään häpeile erilaisuuttaan eikä piilottele kaapissa. Seksuaaliselle suuntautumiselleen ihminen ei voi mitään, homoja ja lesboja on aina ollut ja tulee olemaankin. Haaviston äänestäminen ei ole ainakaan vielä vaikuttanut minun seksuaaliseen suuntautumiseeni, vaimo kiinnostaa edelleen.

Linnan juhlien isännöinti taisi olla niitä tärkeimpiä tehtäviä Halosen toimikaudella, toivottavasti tuosta aikansa eläneestä rituaalista päästään eroon ja presidentti keskittyy niihin toimiin, jotka oikeasti hyödyttävät ihmisiä niin Suomessa kuin muuallakin.

Haavisto on toiminut ansiokkaasti jo aiemminkin tuolla sektorilla, Niinistön näytöt ovat rahamaailmasta. Vaaligallupit ovat jo useiden vuosien ajan antaneet ymmärtää, etteivät nämä presidentinvaalit olisi oikeat vaalit ollenkaan, Niinistöstä on leivottu presidenttiä median toimesta jo ensimmäisellä äänestyskierroksella.

Taisipa Niinistökin sortua tuohon harhaan vain pari viikkoa ennen vaalipäivää. Tuo pilvilinna romahti rumasti alas. Nyt toisella kierroksella viralliset gallupit osoittavat Niinistön tulevan valituksi murskavoitolla, en panisi pahakseni jos tuokin illuusio poksahtaisi.

Lapsenlapsesi nauravat sinulle, jos ne sinun on. Nykyaikana Suomen tasavallan presidentti ei tee muuta kuin edusta, eli nekin tehtävät vain vähenisivät mikäli uudenvuoden vastaanotto presidentin linnassa lopettaisiin. Itsekin kyllä toivoisin sitä, mutta se on sivuseikka. Presidentti voi toki jutella mistä tahansa mutta nykyään suomen presidentillä ei ole juurikaan päätös valtaa, kiitos Mauno Koiviston joka aloitti presidentin valtaoikeuksien karsimeisen ja jota on siitä lähtien pikkuhiljaa toteutettu lisää ja lisää.

Uutta Kekkosta tuskin tulee vaikka Tarja Halonen näin väittäisikin. Mitä Haaviton kokemukseen tulee, on se enemmän rauhanturvaamispuolelta, kun taas Niinistöllä on kokemusta ja suhteita pankki- ja rahamailmaan.

Kenellä on valta todellisuudessa? Suurilla pankeilla ja muutamilla mailman rikkaimmilla ihmisillä, niillä joille valtiot ja suuryhiöt ovat velkaa. Näillä on sanan valtaa monessa asiassa mistä suomen, eu: Koskaan ei voi mennä politiikosta takuuseen ajaako hän varmasti maansa ja kansansa etuja, mutta muiden maiden rauhan turvaaminen ei suoranaisesti sitä ainakaan ole. Vaikka Niinistö saattaa olla "jäykkä" voi se johtua jännityksestä mediaa kohtaa varsinkin tärkeiden vaalien alla, mutta toisaalta se voi myös olla osittain halu tuoda esille se, että se mitä tehdään tehdään tosissaan eikä siitä tarvitse tehdä sirkusta.

Niinistö osaa olla myös rento. Mielestäni Sauli Niinistö hoiti hommansa valtionvarainministerin hommansa hyvin. Nyt on taas tilanne kun tarvittaisiin jota kuta joka voisi saada suomen talouden kuntoon. Se että minä tai joku muu ei äänestä Haavistoa voi ihan oikeasti johtua jostain muusta kuin heidän seksi elämästään.

Jotkut vain punnitsevat eri asiat ja arvot toisia tärkeämmäksi. Itse henkilökohtaisesti olen oikeasti jopa sitä mieltä että edes ensimmäisellä kieroksella ei ollut minule sitä oikeaa ja sopivaa ehdokasta vaan kaikki olivat mielestäni huonoja ja myönnän että jätinkin ekankierroksen väliin.

Näin kansa sai päättä ketä kahdesta "huonosta" ehdokkaasta saa minun ääneni eli kumpi mielestäni on pienempi paha suomen kannalta. Itse tunnen myös jokusen homoseksuaalin ihan lähipiiristäkin ja voin sanoa että minulla ei ole heitä mitään vastaan.

Siitä huolimatta jos on pakko verrata kumpi omasta mielestäni on edustavampi puoliso hetero pariskunta jossa ikäero on 29 vuotta, vai "homo" pariskunta jolla ikäeroa 20 vuotta, niin kyllä se valitettavasti minun silmissä kallistuu tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon.

Niinistöllä poikiensa ikäinen vaimo,ei nyt voi sanoa että tyyliä on,vähän mautonta!! Rehellisesthän Jenni tuleva vanhuksen hoitaja,jenni kun on 50 v Jos et satu tietämään niin kerron sulle: Aika monet vapaat miehet juoksevat mieluummin kymmeniä vuosia nuorempien naisten perässä, koska heillä on mahdollisuus siihen.

Fiksuisyta miehistä on pulaa. Osa miehistä on myös homoja. He ovat poissa pelistä, niinkuin Haavistokin joka haki kehitysmaasta 19 vuotiaan teinin, ollessaan itse nelikymppinen homo. Ei hänellekkään suomalainen nelikymppinen homomies kelvannut. Nuorta ne miehet haluaa. Presidentti Halosen hokema ohje niin kotimaan kuin myös kehitysmaiden ongelmiin on ollut: Myös Vihreän puolueen kannattajia on pidetty korkeasti koulutettuina yksilöinä.

Mutta mitä Vihreät tarjoavat nyt. Täysin kouluttautumatonta, ylioppilas-kampaaja homopariskuntaa maan korkeimpaan virkaan eli presidentiksi. Ei ole hyvä esimerkki nuorisolle. Kouluttautuminen on turhaa ja ajan haaskausta. Presidentille kun riittävät samat taidot kuin BB- ja Idols-kilpailijoille. Miten käy Suomen maineen korkeasti koulutettuna maana, jos presidenttipari on täysin kouluttautumaton Haavisto-Flores.

Hyvin käy, kun äänestäjät tajuavat, että Haavisto on pelkkä kupla ja valitsevat presidentiksi Niinistön. Niinistö ei ole ollut ihmisläheisessä työssä, päinvastoin. Ollut kunnon porvaripäättäjä tehnyt tyhmiä päätöksiä yms. On tärkeämpiäkin asioita kuin korkea koulutus.

Ja mitä mä olen seurannut noita menoja molemmilta presidenttiehdokkailta niin Pekka näyttää olevan tietäväisempi selkeästi kuin Sauli. Ja hän myös ajaa oikeita asioita, toi nuorten syrjäytymisen kauan esille ennen Saulia, ja nyt Sauli yrittää saada kaiken hyödyn sen kuuluttamisella ´´omana juttunaan´´. Sauli on muutenkin ihmisenä vähän epämääräinen eikä sellainen rauhallinen presidentiksi sopiva persoona. Samaa mieltä täällä muutama ylläolevan kanssa. Olemme kirjoittaneet jo joukolla: Samoin minä annoin ääneni Niinistölle, en todellakaan halua Suomeen homoparia presidentin linnaan!!!!

Muistakaa toki Tarja halosen ja Pentti alajärven ikäero, vaikka se ei kovin suuri ole niin silti. Niinistöllä on 30 vuotta nuorempi nainen! Ihmiset jaksavat valittaa tätä Suomen Äiti teemaa, mutta miten Suomen äiti voisi olla joku v. Ja Sauli tietenkin meni siihen halpaan.

Ikäeroilla ei ole merkitystä,se on suvaitsematonta jos ei hyväksy ikäeroa. Minäkin olen 55 vuotias mies ja vaimoni Ying joka on 19 vuotias. Ja seksi toimii hyvin,enkä tarvi viagraa kun on hoikka tummasilmäinen kaunotar.

Homous on raamatun opeissa tuomittu suvaitsemattomaksi,ja uskonnon juurtuma on syvällä mielissä. Kestää aikansa ennenkuin se vapautuu!!. En itsekkään katso homoutta hyvällä mutta.. Ihmettelen, miten 19v tyttö viitsii katsella 55 v vanhaa ukkoa! Anttooni on kaiken järjen mukaan mies,,,, ei poika saati tyttö eikä edes 19v. Haavisto oli hyvin tietoinen homoudestaan nousevasta "hälinästä" ja sen vuoksi toikin homoutensa esiin. Kuten palstan teksteistä ja noista mainitsemistanne uutiskommenteista ilmenee, se homous ei ole edelleenkään kaikkien sydänasia ja jakaa kansaa kahtia.

Maailman ihmisistä puolilla uskonto pitää homoutta edelleen syntinä. Yksi suomalainen ei noiden vuosisatoja vanhojen kulttuurien ajatusmallia muuta, oli kuinka kova homo hyvänsä. Siihen ei auta edes suvaitsevaisuus jolla Haavisto ratsastaa, tuon homouden lisäksi. Ken leikkiin lähtee sen kestäköön ja tuntuukin, että ehdokas Haavisto leikin hienosti kestää. Herkempien kannattajiensa kestosta en olisi ihan sata varma. Miehen suhde ikäistään puolta nuorempaan naiseen katsotaan yhteiskunnan enemmistössä, luojan kiitos, vielä toistaiseksi "terveemmäksi" ilmiöksi kuin keski-ikäisen miehen suhdetta teinipoikaan.

Enemmistö sen presidentin kuitenkin valitsee, media vaan muokkaa mielipiteitä. Ilman tuota homorevittelyä, ei tarvitse kuin ottaa herrojen työhistoriikit ja vertailla niitä niin selviää, että Niinistö on kahdesta pätevästä ehdokkaasta kokeneempi hoitamaan presidentin virkaa. Valitaan sentään maalle presidenttiä eikä marginaaliryhmän puolesta liputtajaa. Joo pervo namusetähän se Sauli on, tai sitten kiimainen kolli jolle ei vanha tavara riitä: Mikä on Haaviston ja tämän homopuolison välinen ikäero?

Minkä ikäisenä tämä puoliso alkoi seurustella Haaviston kanssa? Denial is everything Ei voida ymmärtää että homoministerit tms hyväksyttäisiin ulkomailla, ei kerrassaan suostuta ajattelemaan niin. Mä olen suuresti hämmästellyt sitä miten jotkut väittävät että homot eivät tule pärjäämään maailmalla, ja silti esitetään vastalauseita Haavistosta ja ministereistä jotka ovat olleet kaikkialla homovastaisissa maissa.

Ei se mene ihmisten kaaliin kun niin he ovat päättäneet, että homopresidentti ei yksinkertaisesti onnistuisi - koska ajatus siitä pelottaa. Ei ulkoministeri olekkaan sama kuin presidentti.. Presidentti on kuninkaallisiin verrattavissa Itse en nyt arvosta kumpiakaan, sen enempää Sanon sulle ettei pressa yksin natoon mene ja siksi äänestinkin kutosta.

Kaikilla on oikeus mielipiteisiin, ja hyvä kun puhutaan suoraan. Seksuaalinen suuntautuminen saa vaikuttaa äänestäjään, mikäli äänestäjä näin haluaa.

Mikä kukaan muu on sanomaan minkälaisia arvoja hän presidentiltään haluaa. Ehkä se ei ole kovin suuri osa presidenttinä olemista, mutta yhtä vähän esim. Media saa kirjoittaa mistä haluaa, emmehän asu missään neuvostoliitossa.

Se on kattokaas sitä kapitalismia, että revitellään niillä asioilla jotka myyvät. Jos Saulin, ja rakkaansa ikäero ei ole kiinnostavaa, niin silloin siitä ei paljon puhuta. Jenni tarvii itselleen isähahmon, noin suuressä ikäerossa ei ole muusta kyse, ja tietysti herra N nauttii nuoresta rakastajasta. Mutta kyllä se ikäero vielä ton suhteen katkaisee pikemminkin kuin arvata saattaa.

Neiti N vaikuttaa hyvin kiltiltä ja on helppo kouluttaa siitä ihan mitä vain palvelemaan herran tarpeita. Ja raha puhuu, ei tuo neiti ilman N: Fiksu nainen kun petasi elämänsä noin hyvin. Ne on medialta pahoja rikkeitä,eli pitää kieltää suorat lähetykset niin ei pääse ilman vastaavaa toimittajaa tulemaan mainostamista.

Entä jos Niinistö paljastuukin kaappihomoksi? Minusta on todellakin yököttävää katsoa Saulia ja Jenniä. Nuoren Jennin rinnalla Niinistö näyttää pieneltä, vanhalta ja ryppyiseltä. Ikäero korostuu, kun he ovat rinnakkain.

Onneksi omat lapseni menivät naimisiin samaan ikäluokkaan kuuluvien kanssa, eivätkä joidenkin vanhojen kääkkien.

: Runo 30v alaston homoseksuaaliseen suoni

Seksiseuraa kuusamo thaihieronta varkaus homo Tampere seksi seksiseuraa kouvolasta gay
KUUMA HOMO KALU PUMIES LYHTY JYVÄSKYLÄ Olemme kirjoittaneet jo joukolla: Takoitat kai, ettei ole suosittu pelkästään porvari-niinistöläistä ahneutta, jossa rikkaat rikastuu ja suurin osa kansasta etsii ruuat kauppojen roskiksista? Ottakaa selvää Itsenäisyyspuolueen, Piraattipuolueen, Senioripuolueen ja Vapauspuolueen toiminnasta. Mitä ihmeen piparkakkutalon pikkusieviä Ken-barbie tolloja tänne kirjoittelee? Suomi ei ole vielä valmis homo pressaan niin se vain on! Useamman asemalla pyörivän mamu miehen omassa maassa itsetyydytysfoorumi homoseksuaaliseen suomiporno suojaikäraja on ikävuotta, ja meno näyttää jatkuvan alkuperämaan lakien mukaan ainakin osalla mamu miehistä.
Runo 30v alaston homoseksuaaliseen suoni 478
Runo 30v alaston homoseksuaaliseen suoni Vaan karua totuutta, ilman mitään kukkasia ja runon värssyjä. Mutta kyllä se ikäero vielä ton suhteen katkaisee pikemminkin kuin arvata saattaa. Onko se liikaa pyydetty? Mites kävis nykyään, jos kaksi edellä mainittua tapausta olisi jonkun nyky julkkisten tekosia.? Onhan Haaviston ja homppelinkin ikäero jotain yli 20 vuotta ja se latinoparka ei ollu edes kahtakymmentä kun tapasivat
OMAKUVA SEKSI GAY PORNO ELOKUVIA Nyt on taas tilanne kun tarvittaisiin jota kuta joka voisi saada suomen talouden kuntoon. Minä äänestän Saulia presidentiksi! Suojaikäraja ja siellä helppolukuinen kartta ja eri värikoodit eri ikävuosille per eri maa kartassa. Kouluttautuminen on turhaa ja ajan haaskausta. Siihen ei auta edes suvaitsevaisuus jolla Haavisto ratsastaa, tuon homouden lisäksi. Missään en ole oikein kuullut, että Irwiniä olis silloin tai myöhemmin pedariksi haukuttu.

Homo seksitreffi t miesseuraa

Runo 30v alaston homoseksuaaliseen suoni