Esittelimme toisemme ja hän kertoi olevansa yksin matkalla, kun kaveri oli tullut kipeäksi. Mieheni ja Peter tulivat hyvin juttuun. Viihdyin itsekin hänen seurassaan ja meillä oli todella hauskaa. Flirttailin Peterille aika avoimesti ja vastakaikuakin tuli.

Hän lähti tilaamaan lisää juotavaa. Sillä aikaa mieheni kysyi, no mitäs tykkäät kaverista. Huomasitko muuten, kun muutaman kerran silmäili paitasi aukosta avautuvaa näkymää. Vastasin, hih, toivottavasti tykkää, on tosi mukava ja suutelin miestäni kiihkeästi. Peter tuli takaisin kolmen hienon drinkin kanssa. Jonkin ajan kuluttua Peter pyysi kohteliaasti, jos voisi viedä minut parketille muutaman tanssin ajaksi. Mieheni antoi luvan ja niin menimme tanssilattialle.

Hän oli tosi hyvä tanssimaan ja nautin todella hänen seurastaan. Seuraava kappale olikin jo hidas ja Peter kysyi, tanssisinko vielä tämän hitaan kappaleen. Hän veti minut kiinni itseensä. Aloimme hitaasti keinua musiikin tahdissa. Tunsin keinuessa hänen lahkeessa olevan kohouman, joka tuntui melkoiselta ja sai minut jotenkin levottomaksi. Hipaisin huulillani Peterin poskea ja kuiskasin, hivele minua pepusta.

Peter sanoi hiljaa, niin mutta. Tuntui kuin olisi pieniä sähköiskuja mennyt vartaloani pitkin. Vilkaisin miestäni ja huomasin kuinka hän hymyili minulle, lähetin lentosuukon. Hivutin käteni Peterin housujen etumuksen kohdalle ja tunnustelin kohoumaa sormillani kevyesti. Henkäisin hänen korvaansa, että olisin onnellinen jos saisin tuota. Kutsuin Peterin hyttiimme jatkoille, kerroin miehelleni. Joimme lasimme tyhjäksi ja lähdimme kolmistaan kohti hyttiämme. Minua ujostutti, mutta kuitenkin olin aika tohkeissani kun minä kahden komean uroksen välissä hoipertelin kohti hyttiä.

Hytissä tein meille paukut ja skoolasimme. Aloimme olla jo aika juovuksissa. Kävin suihkussa ja keikistelin miehille. Menin mieheni viereen peiton alle pelkät stringit päällä.

Huomasin kuinka Peter vilkuili paljaita tissejäni. Mieheni hyväili rintojani peiton alla. Katsoin kun Peter oli menossa suihkuun ja riisui vaatteitaan.

Nyt näin ensimmäistä kertaa kunnollisesti miehen koko kropan. Uhkaavana vaappuva valtavan kokoinen penis heilui Peterin jalkojen välissä.

Elin oli ainakin tuplasti pidempi kuin miehelläni. Vastasin, että olipas todella kookas kalu. Oli todella kiihottavan näköistä, kun Peter tuli suihkusta. Kalu vilahteli heiluen pyyhkeen välistä kun hän meni viereiseen sänkyyn.

Todella suonikkaan varren katselu sai väristykset kulkemaan lävitseni. Juttelimme jonkun aikaa kunnes alkoholin vaikutuksesta nukahdimme. Aamulla heräsin auringon paisteen pilkottavan sisään hytin ikkunasta, mieheni oli herännyt ja hieroi rintojani.

Taisi olla eilisen ja pienen krapulankin syy, että minua panetti ihan hirveästi ja oli todella himokas olo. Mieheni hinkkasi seisovaa kaluaan reittäni vasten. Hiukan harmitti kun eilen ei sittenkään tapahtunut mitään.

Otin mieheni kalusta kiinni, puristin lujaa ja kuiskasin hänelle, kuinka paljon minua panettaa ja tekisi mieli munaa. Mieheni kalu jäykistyi aivan kivikovaksi ja huohotti korvaani, että mene kulta katsomaan. Nielaisin ja kysyin, että tarkoititko todella ja nousin sängystä. Konttasin stringit jalassa Peterin sängyn viereen.

Hivutin sormeni pikkuhiljaa kalulle ja aloin nautiskellen runkkaamaan ihanaa patukkaa. Mieheni huohotti ja katsoi vieressä kun lakana nousi ylös ja alas käteni liikkeiden tahdissa. Huomasin kun Peter heräsi ja katsoi hymyillen minua. Sen on niin älyttömän iso ja jotenkin pelottava ja hiukan uhmaavakin. Heilutin kalua miestäni kohti ja sanoin miehelleni, kato kulta kuinka iso tää kyrpä on. Välillä vedin esinahkaa edestakaisin niin nopeasti kuin pystyin.

Katsoin miestäni himokkaasti silmiin, kun siirsin huuleni kalun varteen. Aloin suudella ja nuolemaan sitä. Tämmöistä makkaraa pitäisi olla useamminkin aamupalaksi. Asetin vakoni tuon valtavan terskan päälle. Kuuma penis alkoi työntyä hiljaa sisääni. Ratsastin nautiskellen, Peter hieroi ja kehui rintojani ja kuinka hyvältä tuntuu.

Siitä innostuneena halusin tehdä parasta mitä osaan. Hetkutin peppuani ja tein sarjan rajuja naintiliikkeitä niin kovaa kuin pystyin, kuin minä olisin pannut Peteriä hullun lailla. Minua alkoi pyörryttää himosta ja hekuman ravistellessa vartaloani hiljensin tahtia. Katsoin himokasta miestäni, nousin hiljaa sängystä ja siirryin suutelemaan kultaani. Peter nousi myös sängystä ja siirtyi taakseni. Hän hieroi ja heilutti rintojani, kun suutelin miestäni.

Peterin kalu hieroi kaluaan peppuani vasten. Se oli kova ja niin mahtavan tuntuinen. Hiljaa elin työntyi taas sisääni. En meinannut saada ilmaa. Meinasin haljeta halusta ja isosta kullista sisälläni.

Olen aina pitänyt siitä kun minua nussitaan takaapäin. Asento on jotenkin irstas. Oli taivaallisen ihana tunne suudella omaa kultaani, kun samalla Peter työnsi isoa kaluaan syvälle minuun. Ehdotinkin vaimolleni, että mitäs jos vietettäisiinkin ilta kotona ihan kahdestaan. Hän sanoi, että hänkin alkoi jo olla sen verran humalassa, ettei enää oikeastaan paljon enempää tarvitsisikaan ja että jäädään vaan ja katsotaan vaikka joitain kivoja filmejä.

Niin me sitten jäimmekin koti-iltaa viettämään. Jossain vaiheessa pyysin vaimoani laittamaan jotain seksikästä päälle. Vaimoni meni käymään vaatekaapilla ja sitten makuuhuoneeseemme pukeutumaan. Samalla kun vaimoni oli pukeutumassa hain kaapin kätköistä sellaisen pitkän neljän tunnin DVD-filmin, jossa yksi nainen oli useamman mustan miehen kanssa. Meistä molemmista oli tosi kiihottavaa katsella, kun tosi isokyrpäiset mustat miehet naivat naista.

Siinä todellakin nainen tuli tyydytettyä joka reikään. Jonkin ajan päästä vaimoni tuli makuuhuoneesta ja käveli editseni viemään päällä olleet vaatteet pukuhuoneeseen. Wau mikä näky hän olikaan. Hän tiesi hyvin, mistä minä erityisesti pidin.

Hän oli laittanut jalkaansa todella tiukat mustat ja kiiltävät pvc-housut, jotka myötäilivät hänen upeaa vartaloaan ihanasti. Huomasin, että alla oli stringit, koska muutoin alushousujen saumat olisivat näkyneet, niin tiukat housut olivat. Paidaksi hän oli valinnut tiukan, tosi avokaulaisen paidan, joka hädin tuskin peitti hänen rintansa.

Rintsikoita hän ei ollut laittanut lainkaan. Näky sai minun alapäähäni eloa, mutta pystyin kuitenkin vielä pidättäytymään.

Pian olimme molemmat sohvalla ja aloimme katsella filmiä. Samalla tietysti hyväilin vaimoni reisiä hänen seksikkäiden housujensa päältä sekä tietysti myös hänen rintojaan. Hän hyväili kaluani housujeni päältä. Siellähän se jo oli melkoisessa juhlakunnossa ja toivoinkin, että vaimoni päästäisi sen pian pois ahtaista housuista ja antaisi sille suullaan kunnon käsittelyn.

Asumme omakotitalossa ja olimme unohtaneet laittaa verhot kiinni keittiöstä, josta on suora näköyhteys olohuoneeseemme. Meille tullessa kävellään juuri tuon keittiön ikkunan ohitse.

Jonkin ajan päästä filmiä katseltuamme ovikello soi. Joku siis tuli meille. Käänsin nopeasti tv-kanavan pois filmiltä ja samalla huomasin, että keittiön verho oli auki. Mielessä kävi, että mitäköhän siitä ikkunasta oli näkynyt tuolle vieraalle, joka oli tullut ovellemme.

Vaimoni käski minun mennä katsomaan, kuka ovella oli ja samalla hän itse meni makuuhuoneeseen. Avasin oven ja siellä oli vanha kaverini Pete. Pete kysyi, että voisiko hän tulla meille vai häiritsikö hän jotenkin. Sanoin hänelle, ettei hän mitään häirinnyt. Pete sanoi jättäneensä jotain talon nurkalle ja lähti käymään siellä nopeasti.

Sieltä hän hetken päästä tuli mäyräkoira kädessään. Hän sanoi ottaneensa omat eväät mukaan. Huomasin, että hänkin oli jo nauttinut jonkin verran ennen meille tuloaan. Pyysin Peteä menemään olohuoneen puolelle istumaan. Pete menikin ja istahti sohvalle ja pyysi minua laittamaan kaljat kylmään.

Vein kaljat ja palasin takaisin olohuoneeseen ja istahdin nojatuoliin. Pete kertoi tulleensa käymään kotipuolessa, kun hänen nykyinen avovaimonsa oli joutunut työmatkalle ja hän oli ajatellut tulla vanhoja kavereita tervehtimään. Hetken juteltuamme hän kysyi, missä Jenni oli.

Jenni on siis minun vaimoni. Sanoin Jennin menneen juuri makuuhuoneessa käymään. Menin takaisin olohuoneeseen ja juttelimme jo aika äänekkäästikin Peten kanssa. Jonkin ajan päästä vaimoni uskaltautui pois makuuhuoneesta. Hän huusi Petelle moi. Huomasin myös, että hetkeen hän ei saanut katsettaan irti vaimostani, vaan seurasi tätä katseellaan, kun hän käveli ohitsemme keittiöön.

Huomasin myös, että Peten etumus alkoi hieman kasvaa. Mä menin hakemaan omat tupakkani keittiöstä. Mitäköhän Petekin oikein ajattelisi, jos sä nyt menisit sen vaihtamaan, kun hän jo sut siinä näki?

Juttelimme vielä vähän jotain ja siirryimme takaisin sisälle. Pelkäsin, että sillä välin kun olimme olleet tupakalla, vaimoni olisi käynyt vaihtamassa asunsa, mutta onneksi niin ei ollut käynytkään.

Hain meille uudet kaljat. Pian vaimoni tulikin pullo kädessä olohuoneeseen. Kun muuta paikkaa ei ollut vapaana, hän joutui istahtamaan Peten viereen sohvalle. Hän oli siinä minun ja Peten välissä, joten aina kun Pete puhui mulle jotain, Pete käänsi päätänsä minun suuntaan ja huomasin, kuinka vaikeaa hänen oli olla katselematta samalla vaimoani. Sitten Pete lähti käymään vessassa.

Nimittäin mä näin sen aika hyvin, kun se tuosta lähti vessassa käymään. Pete lupasi ottaa, vaimollani oli vielä vähän jäljellä. Hain uudet kaljat ja toin ne olohuoneeseen. Kuuli vessaan hyvin, kun vaimoni ja Pete keskustelivat jostain. Viivyin tahallani vähän pidempään vessassa ja yritin kunnella, mistä he juttelivat, mutta en saanut siitä selvää.

Avasin vessan oven hiljaa ja yritin kauempaa salaa katsella olohuoneeseen. Huomasin heidän jutellessaan, että Pete katsoi koko ajan vaimoani. Vaimonikin välillä vilkaisi Peteen päin. Sitten palasin hiljaa takaisin vessaan ja olin avaavani vessan oven niin, että he kuulisivat minun tuloni. Sitten kävelin olohuoneeseen ja huomasin, että Pete ei enää katsonutkaan vaimoani, vaan tuijotti tv: Jäimme kahden vaimoni kanssa olohuoneeseen.

Vaimoni sanoi, että oli nyt huomannut, että Petellä oli pullistellut etumuksessa. Olen nimittäin sen nähnyt eräissä saunailloissa, joissa olemme yhdessä Peten kanssa olleet. Pian Pete tuli takaisin ja vaimoni lähti melkein samassa käymään vessassa. Huomasin, kun Pete katseli vaimoni persettä hänen poistuessaan huoneesta. Annoin vaimolleni suukon ja kuiskasin hänen korvaansa samalla hänen persettään puristaen: Menin jääkaapille ja otin parit kaljat ja siirryin taas olohuoneen puolelle.

Pian myös vaimoni tuli olohuoneeseen uusi pullo kädessään. Hän laski sen pöydälle ja meni olohuoneen nurkaan ja nosti lattialta kukasta tippuneita kuivia lehtiä. Hän joutui pyllistämään samalla ja huomasin, että Pete ei saanut katsetta irti hänen perseestään, ja vaivoin sain minäkään, joskin minun oli pakko samalla seurata myös Peten himokasta katsetta. Minulle tuli mieleen, että vaimoni taisi tehdä tempun ihan kiusallaan.

Sitten vaimoni nousi ylös ja kävi viemässä kuivuneet lehdet roskikseen. Hän palasi heti takaisin sohvalle. Huomasin myös, että vaimoni taisi takaisin tullessaan katsella Peten etumusta, josta näkyi ihan selvästi, että hänellä oli kalu aika kovana. Oli tainnut vaimoni tempaus olla jo vähän liikaa. Kun Pete oli tullut meille, olin vain hätäisesti vaihtanut kanavaa ja jättänyt filmin pyörimään koneeseen. Me taisimme molemmat vaimoni kanssa vähän punastua.

Filmissä oli juuri menossa sellainen kohtaus, jossa nainen oli polvillaan maassa ja hänen ympärillään oli neljä mustaa miestä isoine paksuine kaluineen.

Yksi kaluista oli juuri naisen suussa ja kaksi muuta oli hänen kädessään ja yksi odotteli vuoroaan. Vaimoni sanoi, että kyllä se hänellekin sopi. Niin me sitten aloimme katsoa seksifilmiä. Hetken aikaa olimme ihan hiljaa ja vain katselimme filmiä. Jäimme vaimoni kanssa kahden. Olemme monesti keskustelleet hänen kanssaan siitä, että kokeilisimme joskus kolmen kimppaa, mutta koskaan emme olleet vielä sitä toteutettaneet.

Vaimoni oli sanonut, että olisihan se kiihottavaa, muttei hänestä kuitenkaan taitaisi siihen olla. Hän epäröi kuitenkin vielä.

Mulle se sopisi kyllä ja Jennikin olisi suostuvainen sun kanssa. Onhan toi sun vaimosi niin hyvännäköinen. Kyllähän häntä nai mielellään. Kun menimme sisään, vaimoni istui sohvalla edelleenkin. Nyökkäsin hänelle merkiksi siitä, että juttu sopi Petelle. En tiedä, ymmärsikö hän merkkiäni. Istuimme kaikki hiljaa ja katselimme filmiä ja joimme olutta samalla. Pete katsoi minuun päin ja nyökkäsin hänelle. Hän laski kätensä vaimoni reisille. Vaimoni vilkaisi minuun päin ja nyökkäsin hyväksyvästi hänelle.

Pete alkoi hyväillä vaimoni reisiä kiiltävien tiukkojen housujen päältä. Pian hän laittoi kättään yhä enemmän reisien sisäpuolelle. Pian hänen kätensä oli jo vaimoni pillulla ja hän hyväili sitä housujen päältä. Huomasin, että vaimoni nautti vieraan miehen kosketuksesta. Pian vaimoni käsi hakeutui Peten etumukselle ja hän hieroi Peten kovaa kalua housujen päältä. Minua tuo näky kiihotti niin paljon, että laitoin käteni housuihini ja aloin hiljalleen runkata itseäni housut jalassa.

Huomasin, että hyllylle oli jäänyt meidän videokamera. Menin sen luo ja aloin kuvata, kun Pete hyväili vaimoani ja vaimoni Peten etumusta. Vaimoni alkoi myös toisella kädellään hyväillä omia rintojaan. Hän pujotti kätensä avonaisesta kaula-aukosta sisään. Pian toinen rinta oli jo lähes kokonaan paidan ulkopuolella. Peten huomattua tämän hän siirtyi nuolemaan ja imemään vaimoni rintaa.

Vaimoni tarrautui samalla molemmin käsin kiinni Peten kaluun. Hän alkoi samalla avata Peten housuja ja kaivoi tämän kalun esiin. Hän vilkaisi Peten kalua, joka oli aivan kivikova ja todellakin mahtavan kokoinen. Nyt kun minäkin näin sen ensi kertaa oikein todellisessa koossaan, niin olihan se aivan jättimäinen minun kaluuni verrattuna, vaikkei minullakaan mikään pieni ollut.

syyskuu Anna gay deitti vaimo vieraissa luvalla ei tähän oikein Nousin ylös ja suutelin jälleen vaimoni niskaa hivellen samalla toista paljasta rintaa. oli tuo suuri kalu edelleen puolittaisessa seisokissa, vaimoni katsoi sitä raukein. lokakuu Hän nuoli, imi ja runkkasi isoa kalua valtavan himokkaana. Julkaistu ja paljaita pilluja vaimo luvalla vieraissa laserpoisto lappeenranta. elokuu Gay Chat Mtv Ilmaset Porno Videot - Eroottinen Joensuu Suomi Porno Komeat homomiehet pitävät suihinotoista ja kumppaninsa kalun imemisestä. Venner wiyh fordeler savonlinna, Paljaita pilluja vaimo vieraissa luvalla. elokuu Gay Chat Mtv Ilmaset Porno Videot - Eroottinen Joensuu Suomi Porno Komeat homomiehet pitävät suihinotoista ja kumppaninsa kalun imemisestä. Venner wiyh fordeler savonlinna, Paljaita pilluja vaimo vieraissa luvalla. helmikuu Seksitarina: Vaimolle vierasta Tunnustuksia Posted by eroottisia-tarinoita in Vieraissa. 18v bdsm Bi-seksi deitti dildo edullinen eroottinen tarina. HETERO · GAY Olemme olleet naimisissa reilut toistakymmentä vuotta ja olemme ihan Ryhdyin myös oma-aloitteisesti kertomaan miehelleni kuinka nauttisin vieraan miehen isosta kalusta. Yksi erittäin kohtelias ja komea herrasmies kysyi oikein lupaa aviomieheltäni. Huomasin kuinka Peter vilkuili paljaita tissejäni.

: Paljaat kalut vaimo vieraissa gay luvalla

HIERONTA MUNKKINIEMI POSLIINI VAI HOMO KARVAT 60
Paljaat kalut vaimo vieraissa gay luvalla 7
Isot homoseksuaaliseen meis kuvia webcam amateur 425

Paljaat kalut vaimo vieraissa gay luvalla

Paljaat kalut vaimo vieraissa gay luvalla