Sillä tapaa menetin sitten peppuneitsyyden hänelle. Aluksi oli aika outoa olla miehen kanssa, kun oli tottunut olemaan vain tyttöjen kanssa ja se oli tosi erilaista, millaiseksi olin sen fantasioissa kuvitellut. Mut oli kuitenkin upea ja nautinnollinen kokemus. Kolme kertaa ollaan sen jälkeen tavattu ja jokainen kerta on ollut edellistä parempi.

Miestenvälinen on kiva harrastus. Puoli vuotta sitten,itse 49 ja kaveri 55v. Mies oli aivan kiimoissaan ja halusi tulla takaapäin. Muutaman työnnön jälkeen laukesi ja itse en päässyt oikein mukkaan juttuun. Muuten tuntui mahtavalta,tarvii kokeilla uudestaan. No yksi ekoja kertojani oli talvella Tapasimme Mixeissä Tampereella ja lähdimme junalla hänen luokseen Vammalaan.

Olin 19 ja hän Vaalea, tavallisen näköinen jannu mutta miehekäs ja isokyrpäinen. Hän oli kokenut joten hän osasi opettaa ja ihana yö se oli. Kokenut, vanhempi mies oli hyvä vaihtoehto ainakin minulle. Tuon kokemuksen jälkeen osasin arvostaa miestä, joka ei välttämättä ole hyvännäköinen mutta oikeasti miehekäs , uskollinen, huolehtivainen ja isolla mulkulla varustettu. Vielä tänäänkin kun olen kiimasta levoton muistelen silloin tällöin yötämme ja mietin millaista olisi ollut asua hänen kanssaan.

Tiesin kuitenkin jo silloin ettei hän ole minulle se oikea emme olleet sukulaisieluja joten se jäi yhteen kertaan. Oltiin tuolloin molemmat vuotiaita. Olin kaverin luona yökylässä ja menimme nukkumaan. Hänellä oli parisänky eikä mitään muuta ja ihan muuten vaan menin hänen viereensä nukkumaan Kaverini tiesi,että olen biseksuaali ja en voinut vastustaa kiusausta ja raotin hänen peittoaan sen verran, että näin hänen pullotuksensa.

Hän nukkui ja kutittelin hänen munaansa ja itselläni alkoi seisoa ja niin alkoi hänelläkin pikkuhiljaa ja hieroin hänen kovaa penistään. En sanonut mitään, hymyilin vain. Sitten kaverini kertoi, että oli ollut hereillä kaiken sen aikaa, kun aloin kutittelemaan hänen munaansa. Hän kysyi, että haluanko ottaa häneltä suihin ja sitten aloin imuttelemaan häntä. Sitten tuli hänen vuoro ja otti minulta suihin. Lopuksi olimme 69 asennossa ja laukesimme toistemme suihin ja käperryin sen jälkeen hänen kainaloonsa ja nukahdin siihen.

Olemme edelleenkin kavereita ja puuhailemme aina silloin tällöin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä olen 23v ja kokemusta vain suihinotosta mua yli 10 vuotta vanhemmalta mieheltä. Perseenreikä on niin kireä, että lopetan hommat aina kesken ja enää en edes halua ollenkaan! Olin just täyttänyt 18v ja olin juhlimassa synttäreitäni yhen kaverin luona, jossa majailin viikonlopun yli.

Se esitteli miulle jonkun kolme- tai nelikymppisen perheenisän itse asiassa en muista oliks se perheenisä tai edes naimisissa mutta joka palveli myös armeijassa ja oli lähdössä olikohan Afganistaniin joskus lähitulevaisuudessa. Tää mies heitti meidät johonkin huvipuistoon ja haki meiät sieltä sit ku haluttiin pois. Sit en muista tapahtuiko samana vaiko seuraavana päivänä, mutta ajettiin yhessä miehen ja miun kaverin kaa johonkin mehtään digikamera mukana. Otin mieheltä suihin, kaveri otti miulta suihin, siis keskellä mehtää, sit mentiin takasin autoon ja ajettiin johonkin aukioon jossa mie ja mies siirryttiin takapenkille ja otin siltä taas suihin kaverin ottaessa kuvia.

Lopetettiin kun jotkut ihmiset ilmestyi paikalle ja mentiin kaverin kotiin. Osasin kuulemma tosi hyvin imeä kyrpää ensikertalaiseksi, siis mies ei ollut uskoa olevani umpineitsyt. En osaa edes sanoa kaduttaako vai eikö.

No sanotaan että kaikista "seksuaalisista kokemuksistani" toi oli ehdottomasti vähiten nolo. Menin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Aloitin siellä kuoroharrastuksen ja tutustuin samalla Lauriin. Hän oli mukava rempseä herrasmies,esitteli mulle kaupunkia käytiin usein syömässä ja joskus elokuvissa. Kerran sitten kun lähdettiin elokuvista niin hän puristi minua hellästi pakaroista.. Oli mun ensisuudelmat,oli perhosia vatsassa kun en ollut koskaan ollut kenenkään kans näin lähekkäin.

Eka kerta tapahtui sit muutama päivä myöhemmin hänen asunnollaan. Suudeltiin kun hän riisui minut ja laittoi vatsalleen. Eihän se meinnannut millään mennä kun jännitin,sattuihan se aluksi paljon mutta olihan se kiihottavaa kun joku panee ja laukeaa sitten sisälle.

Mun eka kerta oli tällänen; olin eräässä gaychatissa ja olo oli jo pidemmän aikaan ollu tosi kiimainen. No, kuten yleensä, chateissä porukka haluaa nähä livenä, en ollut aiemmin suostunut sellaiseen mutta nyt jostain syystä suostuis: D sovittiin aika ja paikka ja menin sinne hirveessä jännityksessä puukko mukana XD pitäähän selusta varmistaa. Kun saavuin paikalle, mies oli siellä, hyvännäköinen ja kroppainen.

Puhuttiin jonkin aikaa ja sano että voidaan perua koko juttu jos musta siltä tuntuu, kerroin myös että oli mun eka kerta. No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian.

Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi. Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi.

Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa. Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa! Sen piti kestää 10 s. Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari.

Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla. Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla. Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan.

Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut. Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa?

Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä! Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet.

Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne! Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään. Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus. Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen.

Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee. Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin. Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana. Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään. Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan.

Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v. Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa. En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut. No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä.

Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata. Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta. Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia.

Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia. Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään. Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut. Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran.

Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut. Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin. Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä. Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään.

Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita. Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä. Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut. Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme.

Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään. Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen. Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta. Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot. Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v. Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus.

Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan. Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään. Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla?

Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun. Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa.

Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät". Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita.

Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian. Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa. Sen jälkeen mentiin kaverille.

Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin. Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä. Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin. Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min.

Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä. Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun.

No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle.

Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin.

Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi. Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi vitsi tuntuu ihanalta!

D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu. Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia. Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun. Olin 16, se No itsellä tapahtui ehkä liian nuorena, olin 15 ja melko epävarma ja säikähtynytkin omasta seksuaalisuudestani.

Narinkkatori tuli koulusta palattuani iso noin nelikymppinen mies kyselemään minulta, haluaisinko röökkiä. Sitten kävelytti minua Töölöön Cafe Maroccoon Museokadulle ja halusi tarjota kahvia ja jutella. Olin hoikka ja pitkähiuksinen poika ja varmaan söpön näköinen miehen mielestä, sillä sitten hän rupesi houkuttelemaan minua muka mummonsa luokse erääseen porraskäytävään, jossa tarjolla olisi kuulemma lisää röökkiä ja huikkiakin.

Jouduin rapussa paniikkiin ja ryntäsin ulos hissistä parahiksi tulleiden asukkaiden vanavedessä ja olin jonkun aikaa aivan shokissa. Tajusin, että mies oli homo ja halusi vietellä minut. Tämä tapaus sai minussa kummalliset vietit heräämään ja aloin pukea ylleni salassa äitini sukkahousuja ja muita hepeneitä ja huomasin nauttivani tyttömäisyydestäni suunnattomastija sain orgasmeja. Varsinainen ensikokemukseni tapahtui sitten asemalla, jossa kuljeskelin pari kaljaa juoneena viisitoistavuotiaiden koululaisten paha tapa tuolloinkin ja bongasin erään pienikokoisen hintelän noin kolmekymppisen kaverin seisoskelemassa pylvään vierellä.

Minussa heräsi halu koetella kaveria ja minulla oli naisten sukkahousut ja pikkurintsikat vaatteideni alla ja olin tosi kiihottuneessa tilassa. Kysäisin mieheltä suoraan, oletko homo, ja takellellen kaveri vastasi ettö kyllähän hän sellainen oli. Sitten kerjäsin miestä piffaamaan minut yöksi Pilvilinnaan ja selitin ettei minulla ollut muuta paikkaa minne mennä.

Huoneessa sitten riisuin housut ja paidan ja ihmettelin samalla omaa määrätietoisuuttani. Olin varma että viehätin suuresti kaveria sukkahousuissani ja rintsikoissani, vaikkei ihan niin tainnut ollakaan, mutta minä olin vauhdissa ja aloin suudella miestä suulle.

Hän ei pitänyt siitä ja halusi runkata yhdessä. Muitta mutkitta otin hänen paljaan peniksensä suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä ja kaveri alkoi heti voihkia, mutta hivutti sitten minut pois inemästä ja halusi jatkaa runnkausta. Minulla ei seisonut enää ja homma jäi siihen. Nukuimne yhdessä ja aamulla kaikki viehätys oli tiessään.

Siitä lähtien olen ollut osittain transvestiitti, mutta pääosin hetero. Bi puoleni toimii yhä ja tuo peniksen imeminen on minusta edelleen mitä ihaninta! Koulunpäättäreitä juhlin kavereiden kaa ja siideriä juotiin. Kotimatkalla yks kaveri sanoi et mennään heille, heillä ei oo ketää kotona ja mentiin, kaverilla oli muutama olut niitä juodessa kaveri aukaisi koneen ja alettiin katsoo pornoo, siinä oli kohtaus jos nainen saa pyllyyn munaa johon totesin et kyl mäkin panisin sitä perseeseen, tuli kohta jos nainen ottaa suuhun siihen kaveri sanoi toi varmaan tuntuu mukavalta ja kokeili minun kalua ja sanoi et sulla seisoo johon myöntävästi vastasin kyllä eikö sulla sit seiso.

Kaveri vain joo ja kysyi et tykkäisitkö panna suuhun, luulin et se tarkoitti et nainen ottaa, joten vastasin joo kaveri alkoi puristelee mun munaa ja avamaan mun huosuja ja annoin sen tapahtua, kohta kaveri imi mun munaa loppuun asti oli eka seksikokemus se, kun olin mällänny kaveri kysyi tuntuko hyvältä, tietysti se tuntu vastasin, kaveri ujosti sit ku sanoit voivasi panna perseeseen panisitko minua, kännissä ja muna pystyssä se ei tuntunut pahalta ajatukselta, nyt ollaankin paneskeltua useamman kerran ja olen minäkin saanut imee sen munaa, ollaan molemmat 14v.

Laivalla, hytissä vuosi sitten. Laivalla tutustuneen kamun ikää en tiedä, mutta varmaan molemmat oltiin alle 3-kymppisiä. Eli äänestäkää vaan Kokoomusta, joka tämän suurelta osin torppasi. Sen olen tiennyt, että köyhät ei mahdu Kokkareiden maailmankuvaan, mutta sitä en tiennyt, että ne on niin ahdasmielisiä, että homotkin on liikaa.

Homot voi imeä munaa, mut menkää takasin kaappiinne tekemään sitä sillä valtaosaa ihmisistä se kuvottaa. Ja eräs joka kommentoi että homous on yleistä eläin kunnassa, oletko vähän pihalla? Onko jalkaa kyhnyttävä koira mielestäsi ihmiseen seksuaalisesti suuntautunut? Eläimet nussii vaikka kiveä silloin kun niillä on parittelukausi. Toivottavasti mielipipde ja toivotus on esitetty yksityishenkilönä, muuten saattaa tulla virkamiehelle pienet rapsut epäasiallisesta kielenkäytöstä.

Tahdonaloitteen kannattajien ei pitäisi haistatella aloitteen vastustajille. Valtaojan asenne on todella huono, eikä aja aloitetta mitenkään. Asioita ei ajeta halveksimalla. Tällä kertaa iso hyi, Esko. Minulla ei tähtitieteeseen , mutta Valtaojaan, uskomattoman ala-arvoinen möläytys.

Avioliitto on huomattavasti kristin kirkkoa vanhempi instituutio eikä yleisestä harhaluulosta huolimatta edes kuulu evankelis-luterilaisen kirkon sakramentteihin, joten asia on juuri päinvastoin. Raamattuun uskovien tulkinnalla termistä ei ole minkäänlaista yliajo-oikeutta maalliseen tulkintaan nähden. Vetoaminen Raamattuun on muutenkin kaikkea muuta kuin validi argumentti sillä maallisia lakeja säädettäessä ei tietenkään pidä huomioida minkään uskontokunnan omia säädöksiä.

Lait kun koskevat myös muita kuin kristin uskoa tunnustavia sekä kasvavaa uskonnottomien joukkoa. Lait ja termit eivät sivistyneessä demokratiassa saa koskaan olla kiveenhakattuja. Sitten voidaan taas elää mukavasti ilman pieniä omantunnon pistoja.

Jos on humanisteja, ilman feminismiä ei pitkässä juoksussa ole sovinismia. Jos ei erikseen mainosteta sitä miten ylivertainen milloin mikäkin vähemmistö on valtavirtaan nähden ja miten heitä pitäisi kohdella toisia paremmin vaan puhutaan ihmisistä ihmisinä, mistä porukka repisi vastustuksensa niitä ryhmiä vastaan? Jos ollaan ihan tarkkoja, nyt ollaan muuttamassa enemmistön olosuhteita vähemmistön edun nimissä.

Homoseksuaalit voivat de facto mennä naimisiin. Oikeudet ovat siis samat kuin heteroilla. He nyt vain vaativat erikoisluvan sellaiseen avioliiton muotoon joka taas valtaosalle toimi. Vastaavia juttuja ovat mm. Virkamiesruotsi joka on olemassa vain kaksikielisen vähemmistön iloksi, vaikka he pystyisivät hyvin asioimaan suomeksikin. Mikä tahansa sukupuolikiintiö missä tahansa sukupuolellisesti painottuvassa asiassa.

Niinkin mitätön asia kuin varusmiespalveluksen suorittavien naisten menkkalisä päivärahaan en tiedä onko enää edes olemassa. Nämä ovat kaikki minoriteettien edun nimissä tehtyjä muutoksia. Ainoa ero muihin on se, että sen enempää sukupuolineutraali avioliittolaki kuin intin menkkalisäkään ei ole keneltäkään oikeasti pois.

Sen sijaan nuo kaikki muut esimerkit johtavat vain ryhmänarsismiin jollaista olisi syytä kitkeä ihan kaikkialta. Onko mielestäsi taulapää Se syrjimistä, jos hintit ei saa television pilaamisen jälkeen mennä saastuttamaan vielä kirkkoa? Yritähän pösilö ajatella omilla aivoillasi välillä.

Homovihaajat on homoja ite. Kyösti Pöystin sanoja lainaten: Jos et erota kahden aikuisen ihmisen vapaaehtoista suhdetta kotieläimeen sekaantumisesta, ehdotan, ettet koskaan hanki koiraa! Jos et erota tasa-arvoa koskien kaikkia ihmisiä ja pienen ryhmän ehdoilla ison ryhmän asioihin vaikuttamista toisistaan, suosittelen ettet ikinä hakeudu johtoasemaan.

Uskallan väittää ilman tutkimustuloksia, että tyypillinen homofobikko on mies, joka tuskailee sen ajatuksen kanssa että joutuisi itse tilanteeseen että joku tunkee perseeseen. No tätä vois lohduttaa ajatuksella, että nämä puppelispojat on itse asiassa poissa ns markkinoilta.

Eli mitä enemmän mieshomoja on, sitä enemmän on vapaita naisia. Eihän tämä nyt hirveän intellektuellia kommentointia ole, mutta on itseäni auttanut monesti kun ko mielikuva on puistattanut. Ei se, että on x-määrä homoja ja y-määrä heteroja muutu miksikään siitä, että ryhmä X pääsee avioon keskenään. Taitaa olla nyt vanhoillisille tarpeen massoittain toteutuva egokuolema.

Egostahan tässäkin loppujenlopuksi on kyse eikä mistään muusta, kun ei asia vaikuta heidän elämäänsä millään muulla tasolla kuin puraisuna egoon. Pride on seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajamista ja tuen osoittamista tasa-arvolle. Tästä voi hyvin helposti päätellä miksi Hetero Prideä ei tarvita. Niin, siis tuo nimihän on se mitä se on ihan tietoisena ratkaisuna ja tarkoituksella. Ei tässä nyt tule mieleen hetero pride-kulkuetta tmv.

Joten siis kyllä, empiirinen todistusaineisto on juurikin sellaista joka osoittaa Pride-juttujen olevan homoseksuaalisuuden erinomaisuuden promoamista. Hyvä, että tuo pelsepuupin lakiesitys torpattiin. Jos nämä vääristyneet ja sairaat yksilöt ymmärtäisivät hakeutua hoitoon, huomaisivat että, hetero seksi on varmasti kivempaa. Se on luonnollista, homous ei. Pimppi terapiaa homoille ja kikkeliä lespoille, kyllä se luonto siitä jatkaa.

Kohta on varmasti laki esitys jossa eläimiinkin saa sekaantua ja teini tyttöihin ja poikiin. Tämä on niin selkeä hyökkäys perinteisiä perhearvoja vastaan, että puistattaa. Onneksi kristityttyjen, kokoomuksen ja perussuomalaisten arvot ovat selkärankana tässä maassa. Saa käydä vielä hetero uimahallissa ilman himonussijoiden ahnaita katseita. En edes halua kuvitella mitä lapset joutuisivat näkemään perverssien haluamassa maailmassa tai avioliitossa.

Homoseksuaalisuudessa on kysymys psykoseksuaalisesta kehitysvammaisuudesta. Yksilön kehitys on jäänyt egosentriselle tasolle seksuaalivietin kehityksessä. Ihmisyksilön seksuaalivietti palvelee suvunjatkamiskyvykkyyttä ja luonnollista uroksen ja naaraan välistä vetovoimaa. Seksuaaliviettiä ihminen käyttää hyväkseen myös hyvän olon tunteen saamiseen ja toteuttaa kiimansa. Homoseksuaalisuhteessa ei voi olla kysymys suvunjatkamisesta vaan pelkästä ns.

Tästä syystä homoseksuaalisuhde ei ole heterosuhteeseen verrattuna täysin terve. Yhteiskunta ei voi rakentua parisuhteille, joiden perusta on tämä. Vähemmistön tulee tyytyä luojan heille antamaan osaan ja toteuttaa elämänsä tältä osin toisin kuin heterot. Kristinusko on ainoa uskonto maailmassa, jonka "pyhä kirja" määrittää avioliiton miehen ja naisen väliseksi liitoksi. Miksi tämä sama termi on sitten edelleen käytössä laissa kun myös esim.

Miksi siis edelleen nostamme vasta-aiheeksi raamatun? Onko valtauskonto ainoa, jolla on mitään väliä. Kyseessähän on vain sana. Olisiko siis helpompi vaihtaa avioliiton nimi vai laajentaa sen merkitystä uskonnosta yhdestä uskonnosta riippumatta?

Esko Valtaoja on hieno mies sanavalmiutensa, huumorintajunsa sekä realististen ja järkevien argumenttiensä vuoksi. Huumorintaju, lähdekritiikki ja maalaisjärki ovat kovaa vauhtia katoamassa tästä maailmasta, joka on todella huolestuttava asia. Kukaan kommentoijista ei näyttänyt tuovan esille seikkaa, joka on tässä tapauksessa otettava huomioon.

Ei tietenkään ole niin että jumala vihaisi homoja, bullshit! Mutta kyse on kirkon periaatteista ja raamatusta. Avioliitto kirkossa on siis absurdi ajatus, eikä mielestäni yhtään epäreilua. Kirkko ei voi muuttaa näkemyksiään ja jumalan sanaa sekunnissa, ja kirkko pitää sisällään perinteitä. Ja miksi sinne on pakko päästä solmimaan liittoa? Maistraattiliitot yleistyvät koko ajan.

Ja niin, tolle kolumnin kommentille; minä olen yksi niistä joka äänesti persuja, kristillisdemokraatteja tai keskustaa. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen.

Millä tavalla 'avioliitto' on raamatullinen termi? Sen sisältö toki on monen homopelkoisen mielestä Raamatusta. Mutta terminä se on puhtaasti lakikäsite. En usko jumalaan enkä avioliittoon mutta turvatakseni oikeuteni olen pakotettu menemään naimisiin kun puolisoni on vastakkaista sukupuolta. En täytä raamatun vaatimia avioliiton edellytyksiä, miksi en siis saa valita rekisteröityä parisuhdetta? On yhteiskunnalle vähän turhan kallista ylläpitää kahta rinnakkaista järjestelmää: Jumalaan uskovat voivat sitten hakea seurakunnaltaan ihan omat siunauksensa.

Kyllähän se piti olla selvää ettei tuo lakiehdotus tule missään vaiheessa menemään läpi. Se, että tehdään joku kysely johon otetaan vastausta ja sitten väitetään että kansasta suurin osa on sen kannalla, tuo on kansan aliarviointia. Onneksi sentään lakivaliokunnan älysi kaataa sen. Avioliitto on aina miehen ja naisen välinen asia. Jos tuo laki vapautuisi niin kohta ruvettaisiin vaatimaan, että voisi arvioitua esim. En toivo tuota hullutusta Suomeen kuitenkaan. Kyllä kuule"pedofiilit, pulunnussijat ja ruumiin raiskaajat"saa Suomessa mennä naimisiin jos ovat täysi-ikäisiä!

Ihan samalla tavalla kuin homoseksuaalit saavat. Tässä on kuitenkin kyse siitä kenen kanssa kukakin saa ja ei saa mennä naimisiin, ei siitä voiko ylipäätään mennä naimisiin. Kunpa ihmiset ajattelisivat omilla aivoillaan, eivätkä puolustaisi vain sokeana jotain mielipidettä tai arvoa.

Kuinka moni oikeasti on edes vähemmistöjä vastaan, oli kyse mistä vähemmistöstä tahansa. Vastustaminen ja viha, on vain merkkejä kypsymättömästä ihmisestä, jonka on pakko pönkittää egoansa voidakseen tuntea itsensä paremmaksi kuin muut.

Tai sitten vain vähän herättelee itseään. Helppoa kuin heinän teko, ellei sitten ole ihan pässi! Niille, jotka kommentoivat järjen voittaneen, koska t-arvoinen avioliittolaki torpattiin: Itse en näe mitään järkeä syrjiä homoseksuaaleja ja kieltää heitä menemästä avioliittoon, ihmisiähän hekin ovat, eikä se ole pois meiltä muilta.

Järkeväähän se vain olisi sallia, se toisi enemmän hyötyjä kuin haittoja näin pidemmän päälle. Koettakaapas ajatella tuota nyt ihan oikealla järjellä ja unohtaa se "hyi vittu kun luonnotonta" -tunnejuttu siitä sumentamasta.

Maailma on täynnä kusipäitä jotka tietävät miten muiden kuuluu elää, olla ja toimia. Niin on ollut aina eikä tule muuttumaan niin kauan kun meitä karvattomia apinan risteymiä maa päällään kantaa. Se sopusointu ja inhimillisyys lähtisi uuteen nousuun kun jäljellä on kourallinen porukkaa joiden pitää selvitä ilman politiikkaa ja kaupan ale-laareja.

Mutta odotellaan, eiköhän luonto hoida. Puollan homoliittoja jo siksi siksi että asialla ei ole vitunkaan väliä verrattuna moniin ihmiskunnan ongelmiin, sallimalla se on yksi kiistakapula vähemmän. Sitäpaitsi jos joutaa miettimään mitä muut puuhaa makkarissa niin voi samantien hommata vaikka töitä ja lopettaa se vinkuminen palstoilla.

Valtaoja edustaa vähemmistöä ihmiskunnasta, eli sitä pientä valoa tunnelin päässä. Siinä ei ole mitään hyvää oli asia mikä tahansa. Muuten olen kyllä kanssasi samaa mieltä. Some comments really make me gag. Living in the one of the most developed country in 21st century, yet having logic of 14 century Pakistan. Is someone seriously comparing sick sexual abuse of children with free decision of 2 grown ups to legalize their relationship? Isn't it bigger problem in the world 9 year old girls forced to get married to adults?!

Or teenagers forced to get married coz of pregnancy? And I am sure you are disgust when you see young girl walking hand in hand with old rich grandpa, as much as you are disgusted with two guys doing the same thing. Despite the question is this girl free willingly with him, or just because of grandpas money, those two can still get married. If you want to take away rights to everyone who disgusts you and doesn't follow your primitive ideology go to live in North Korea.

I am sure Kim Jong will suport your primitivizm by effing you in the ass. Well, the deal here is that "we" are trying to legalize something that is totally something else it is said to be. Yet again, the fact remains that people are willing to throw blatant lies in to their arguments just to either undermine their opponents argument or to make their own argument stronger.

This would not be a problem if the majority of people were not so damn stupid that they would believe the lies of at least one side in stead of actually thinking it through on their own. We have to accept that in cases like these, the average person is either as stupid as a rock or as easily deceived as the most naive child you can imagine.

Olisko mitään mahdollisuutta että hävinneet osapuolet nyt vaan lopettais täyttämästä sosiaalista mediaa tällä propagandapaskalla. Olen itsekkin lain kannalta, mutta jumalauta että olette huonoja häviäjiä.

On sitä nyt ennenkin tässä maassa tehty järjenvastaisia päätöksiä, mutta sitä se demokratia nyt vaan on. Minusta tässä asiassa on suuri riski se, että mihin lopulta raja vedetään. Homoille ja lesboille kuuluu olla tietyt samat oikeudet kuin heteropareille, mutta esim.

Kunnioitan sen verran biologiaa, että kasvattakoon lapset ne, ketkä voivat luonnollisestikin saada lapsia. Jos minut olisi adoptoitu homoperheeseen, niin en ehkä osaisi olla katkera ja kieltää vanhempiani, mutta jos minä ja vaimoni kuollaan, niin haluaisin että lapseni tulevat huoltajat olisivat "biologisesti normaaleja".

Minua harmittaa tuo Eskon kulmikkuus tässä asiassa, kun muuten se on mun idoli! Tämä on niin hyvä tiivistelmä että ellei tästä ymmärrä mistä on kyse, on aika tyhmä. Syy miksi sopimus pitää saada viralliseksi, on täysin sama kuin muillakin avioliitoilla: Puolisoiden väliset kytkökset on kirjattu kovin moneen paikkaan monessa laissa ja kun haetaan samoja oikeuksia niin on selvää että on nimenomaan kyse avioliitosta siinä mielessä kuin laki sanoo.

Jokainen joka taas lähtee siitä että muita lakeja pitää rukata siksi että avioliiton määritelmää muutetaan, on rasisti, noin lähtökohtaisesti: Silloin ei ole enää kyse tasa-arvoisesta avioliitosta vaan homofobiasta. Sama pätee siihen että ei voida aloitetta hyväksyä koska ei ole "selvitetty vaikutusta muihin lakeihin": Aivan puhdasta jeesustelua ideologisten syiden pimittämiseksi: Tämä on aivan päivänselvää kun katsoo mitä tahansa lainsäädäntöä jota on viimeisen 20v aikaan tehty.

Kirkko taas voi keksiä omalle toimitukselleen nimen jollei miellytä, niin on ennenkin tehty. Sinä et sitten tiedä mitä rasismi on? Ehdotan, että jatkossa joko jätät käyttämättä sitä sanaa tai sitten käytät sitä yhteydessä johon se liittyy edes jotenkin.

No voi voi, siitä ei ole kuin vähän yli kymmenen vuotta, kun Yleisradion selostaja aloitti selostuksensa Turussa olleesta vähemmistötapauksesta 'Naiset ja muut vähemmistöt Ei vähemmistön sanominen vähemmistöksi ole vähättelyä. Tosin Suomen suurin vähemmistö ovat miehet, sillä naisia on enemmän. Niin kauan kuin ihmiset uskovat satukirjoihin Lue Raamattuun. Senpä takia tästä asiasta on turha kiistellä, kun vastapuolella on itseään uskovaiseksi kutsuva henkilö, joka kuitenkin on sen verran moraaliton omaa oppikirjansa opetuksia noudattamaan ja poimii vain sieltä nämä "omaan elämään sopivat kohdat".

Olen pitänyt Valtaojaa hienona miehenä,mutta nyt tipahti pojot. Kannatan tasa-arvoa,mutta oman mielipiteensä kurkusta alas tunkeminen ja asian eri tavalla näkevien lapsellinen haukkuminen on perseestä. Suvaitsevaisuus käsittää myös eriävien mielipiteiden kunnioittamisen. Lapsellista kuvitella että demokraattinen äänestys toisi automaattisesti itseä miellyttävän lopputuloksen.

Mä alan olla NIIN kyllästynyt tähän homosaatioon, joka päivä joku aviisi ylistää homostelua. Hei homot, lopettakaa se toitottaminen. On varmaan ihan fine olla gay, mutta ihan oikeesti: Kansanedustajat nimensä mukaisesti edustavat kansaa. Hei, mä sain villin ajatuksen: Julkisuudessa on kyllä ollut myös uskovaisia homoseksuaaleja. Laki kuitenkaan ei voi pakottaa uskontokuntia antamaan sellaista hyväksyntää, sillä Suomen perustuslaki takaa oikeuden nimeltä uskonnonvapaus.

Uskontokuntien opilliset linjaukset eivät kuulu valtiolle. Se ei siis saa kieltää tai vaatia noudatettavaksi jotain uskonkappaletta. Poikkeuksena tästä ovat teot, jotka rikkovat lakia, esimerkkinä uskonnollinen rituaaliteurastus, jonka on suoritettava tavalla, joka ei riko eläintensuojelulakia. Vaikka rekisteröidyillä uskontokunnilla on oikeus suorittaa vihkiminen, avioliitto on sopimus kahden yksilön sekä valtion välillä.

Uskonnollisella avioliittoseremonialla, avioliiton siunaamismenolla tms. Sikäli Räsäsen henkilöön yhdistynyt "homokohu" ei suoraan liity mitenkään ev. Muuten samaa mieltä, mutten usko Valtaojan tavoin että inhimillisyys ja ihmisyys voittaisivat. Talousromahduksen jatkuessa länsimaissa suvaitsevaisuus vähenee. Lopulta perussuomalaiset arvot nousevat enemmistön arvoiksi.

Nationalismi ja uskonnot nostavat rumia päitään kun elintaso laskee. Mun mielestä "Imekää munaa molot" on kakaramainen kommentti. Valtaoja on tuollainen partaradikaali, jonka on vaikea suvaita sitä, että kaikki eivät ole samaa mieltä kuin hän. Minun mielestäni Valtaojan kielenkäyttö on todella surkeaa huumoria ja lapsellista, tai kakaramaista, hänen käyttämäänsä sanaa lainaten. Se kyllä vetoaa tietyntyyppisiin ihmisiin, joiden kirjoitetun ja puhekielen ymmärtäminen ja tuottaminen on rajallista.

Tämäkin henkilö on unohdettu kymmenen vuoden kuluttua. Eikä hän valitettavasti pysty tyylillään samaan muutosta aikaan, ennemmin vahinkoa vaan. Säädettäköön homoille ja lespoille oma lakinsa. Heitä ei saa sekoittaa avioliitto asiaan. Olkoon sen nimi vaikka homoliitto. En vastusta etteikö heille annettasisi samoja oikeuksia kuin avioliittolaisille.

Mutta avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ja pistde. Eläinten homoseksuaalinen käyttäytyminen ei johdu muusta kuin vahingosta eli eläin parittelee saman sukupuolen kanssa erehedyksessä sillä nämä eivät harrasta homosuhdetta. Kukaan ei pysty kysymään eläimeltä että oletko homo. Toisin on taas sama jos eläin elää saman sukupuolen kanssa niin voihan sitä ihminenkin kaverin kanssa ilman seksiä.

Joten laitetaan jo piste tälle eläinten syyttelylle ja jätetään eläimet rauhaan. No entäs pienet tai jopa syntymättömät lapset tai keinohedelmöitetyt sikiöt Ja mihin perustuu väite enemmistö kansasta hyväksyisi? Pitää nyt muistaa, ettei äänekkäin välttämättä ole enemmistö Vielä pitää sanoo kaikille Historian esimerkki. Antiikin aikaan homous oli ERITTÄIN yleistä koska naista pidettiin huonompi arvoisena, kaikki kuitenkin kääntyi kun Kristinusko sai suosiota Euroopassa, josta mahdollisesti on jälkipolville jäänyt tämä "homokammo".

Jännää, että Suomessa asuu näin paljon perverssejä uskovaisia, jotka ovat sairaalloisen kiinnostuneita muiden harrastamasta seksistä. Mitä jos heittäisitte sen raamattunne välillä nurkkaan ja harrastaisitte itse seksiä jossakin muussakin kuin lähetyssaarnaaja-asennossa ja vielä valot päällä. Huomaisitte, että se onkin niin hauskaa, ettei jää aikaa vakoilla ja kiusata muita ihmisiä.

Olen umpihetero ja kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, noin yleensäkin ja varsinkin vittuillakseni Putinille Äänestys on pidetty ja tulos on selvä. Sitäpaitsi edelleen lapsentekoon tarvitaan mies ja nainen. Persereikä on edelleenkin ymmärtääkseni paskomista varten Näiden tosiasioiden sijaan sitä en kiellä etteikö seksi saman sukupuolen edustajan kanssa voisi olla ihanaa. Perhettä homot ei silti voi luonnollisesti perustaa Tiedoksi, että Suomen laki sallii eläimiinsekaantumisen, jos eläin ei siitä kärsi, vaikkei siinäkään tapauksessa paljon elikon suostumusta kysellä.

Mutta kaksi samaa sukupuolta olevaa ihmistä ei saa halutessaan mennä naimisiin. Ja mitä Raamattuun tulee, niin Jumala mm. Eli homojen avioliittoa Raamattuun vedoten kannattavat sitten ilm. Kyllä adoption voi hyväksyä, mutta omasta mielestäni se ei kuulu kirkon tehtäviin hyväksyä homoliittoja. Ja ainahan sitä voi mennä tietenkin muualla kuin kirkossa naimisiin. Hyväksyisivät nyt tämän lain, jotta säästyisi tältä jokapäiväiseltä valitukselta, miksi valittaa kun on kerran itse kansanedustajista äänestetty itse ja nyt heti aivan hirveä haloo??

Rauhassa vain niin kyllä se laki läpi menee. Itsekkin sen kannalla, mutta näitä kommentteja lukiessa alkaa vähän miettimään Haukkumalla kaikki paranee koittakaa vain!

On mielenkiintoista että vastustajat puhuvat arvoista. Ei heteroseksuaalisuuskaan ole ainakaan minun mielestäni arvo. Se on ominaisuus, kuten homoseksuaalisuuskin. Ihmeellistä miten aikuiset ihmiset ovat kykenemättömiä pistämään itsensä ajattelussaan toisen asemaan. D naurattaa lukea aikuismaista keskustelua aiheesta. Oma mielipiteeni on, että homoudessa ei ole mitään väärää. Hormooneista ja kaikennäköisestähän siinä taitaa olla pitkälti kyse. Asioista siis en niin kauhesti tiedä, omaa päätelmääni vain.

Itselläni nainen, kersa ja perhe eikä homoutta vastaan mitään. Suurin ongelma mun mielestä on kuitenkin se, että jossain vaiheessa yli puolet edustajistamme olivat homo myönteisiä, nyt mielipide kuitenkin muuttunut. Pelkkiä puheita tälläkin kertaa. Entä jos 18v poika haluaa mennä naimisiin 40v isänsä kanssa, ja myös isä haluaa näin. Kummatkin ovat siis aikuisia ja haluavat näin toimia. Pirusti jää vielä tuon Kerätään kánsalaisdressi lakialoitteekisi vanhusen inhimilliseen hoitoon???

Minua ihan tosissaan kiinnostaa tämä? Olkaa hyvä ja kertokaa. Homoavioliitot eivät ole luonnollista, mutta emme saa silti vihata tai syrjiä niitä. Lapsiavioliitot eivät ole luonnollisia, mutta emme saa silti vihata tai syrjiä tällaisia perheitä.

Vastustan silti näiden perhemuotojen hyväksymistä lain voimalla, vaikka niitä on, on ollut ja tulee aina olemaan. Sairaus mikä sairaus ja Piste! Homous on yhtä sairasta kun pedofilia, eläimiin ja ruumiiseen sekaantuminen jne. Suomeen pitäisi palauttaa sama laki. Ei tästä asiasta kannata edes keskustelua käydä ja onneksi meillä eduskunnassa on vielä viisaitakin jotka vastustavat tätä sairasta lakialoitetta.

En muista nyt sen nais-kansanedustajan nimeä joka aikoinaan, jo vuosia sitten totesi että "Jos homot ja lesbot saavat mennä naimisiin keskenään niin hän tulee vaatimaan lakia että pitää saada mennä silloin siankin kans naimisiin". Asia on juuri näin, yhtä sairasta molemmat. Surullisinta tässä on se että tämä lakialoite saa ennemmin tai myöhemmin hyväksynnän ja lainvoiman mutta me heterot ja perinteisiä ja terveitä arvoja kannattavat, ryhdytään vaatimaan lakialoitetta että ne ihmiset jotka sekaantuvat mm eläimiin, heidän pitää myös tasa-arvon nimissä saada mennä esim sian kanssa naimisiin.

Se on yhtä luonnotonta ja sairasta mutta tässähän onkin kysymys tasa-arvosta. Sitähän te homot haluatte.

Sääliksi käy myös niitä lapsipoloisia jotka joutuvat elämään tällaisessa perheessä jossa isän nimi on Kalle ja äidin nimi Ville. Ei siinä paljoa lapsen parasta ajatella. Vielä lopuksi totean homoille että syytätte meitä heteroita ahdasmielisyydestä ja suvaitsemattomuudesta jne kun emme hyväksy sairaita lakialoitteitanne mutta ettehän itsekään hyväksy sitä et suurin osa ihmisistä inhoaa homoja ja vastustaa lakialoitettanne.

Eikös sekin ole suvaitsemattomuutta että meillä heteroilla ei saa olla oikeus mielipiteisiimme ja arvoihin jotka ovat terveitä ja oikeita? Totuus kuitenkin on se että jos asiasta tehtäisiin esim kansanäänestys, ette saisi lakialoitettanne läpi ikinä.

Totuus on myös se että suurin osa kansanedustajistammekin vastustaa pohjimmiltaan aloitettanne mutta oman edun nimissä ovat valmiita hyväksymään sen. Ei kannata syyttää perinteisiä ja kristillisiä arvoja kannattavia ja kunnioittavia kun itse on noin sairas ja ahdasmielinen.

EIhän suurin osa suomalaisista vastusta homojen naimisiin menoa, päinvastoin! Sinähän se tässä et hyväksy enemmistön mielipidettä! Ja kuule suurin osa laki-aloitteen kannattajia on kaltaisiani pesunkestäviä perusheteroita, ei sitä pelkästään homot aja, todellakaan.

Ja kun kerran kannatat kristillisiä arvoja olet ilm. Jumalasi kanssa samaa mieltä, että poikavauvojen sukuelimet tulee silpoa, moniavioisuus ja orjuus sallia ja sapattina peltotöitä tekevät kivittää kuoliaaksi!?!

Viimeistään parinkymmenen vuoden kuluttua teitä häpeävät kaikki ajattelevat ja tunteisiin kykenevät oliot. Oletpas sinä suvaitsevainen tulevaisuustutkija! Kaltaisiasi rappiokulttuurin edustajia ei onneksi kannata ottaa vakavasti. Onneksi Venäjän oikeudenmukainen homolaki on tulosssa meillekin Putinin myötä ja silloin loppuu tämä saasteen tulva ja homojen kitinä!

Jos nämä suvaitsevaiset pikku homppelistit lopettaisivat puhumisen suvaitsevaisuudesta kun käskevät imeä moloa ja käskevät normaaleja kansalaisia häpeämään itseään kun eivät ymmärrä kakkaisia seksileikkejä kahden karjun välillä. Mitä tämä on muuta kuin häpäisyä terveitä arvoja kannattavia ihmisiä kohtaan jotka eivät kulje homopropagandan sokaisemina naukuen samaa mantraa homojen oikeuksista. Nämä monet tämänkin palstan mielipidekirjoittajat osoittavat avointa vihaa ja halveksuntaa niitä kohtaan jotka tajuavat luonnollisen ja sairaan seksin eron.

Olen mielelläni normaalien arvojen kannattaja ja en häpeä tippaakaan mielipiteitäni. Jos sairaan seksin kannattaja ja propagandan aivopesemä mielistelijä on olevinaan aikuistunut ja fiksu niin moiset pelkurit saavat nimitellä miksi haluavat, en paljoa piittaa moisten ressukoiden mielipiteistä, kuten hyvänä esimerkkinä tämä "tulevaisuustutkija" nimimerkki.

Homouden leviäminen on rappiokulttuuria ja saastetta jota kukaan terve ja omilla aivoillaan ajatteleva ihminen ei arvosta massiiisesta propagandasta huolimatta. Jos nämä suvaitsemattomat pikku homofoobikot lopettaisivat puhumisen luonnottomuudesta, kun käskevät homojen painuvan takaisin kaappiin, ja käskevät normaaleja ihmisiä häpeämään itseään kun eivät ymmärrä ahdasmielisyyttä ja oman napaansa katsomista.

Mitä tämä on muuta kuin häpäisyä ihmisyyttä ja tasa-arvoa kannattavia ihmisiä kohtaan, jotka eivät kulje vuotta vanhan kirjan sokaisemina naukuen samaa mantraa kristittyjen oikeuksista. Nämä monetkin tämän palstan mielipidekirjoittajat osoittavat avointa vihaa ja halveksuntaa, jotka tajuavat ihmisen luonnollisen halun kokea kuuluvansa yhteiskuntaan rakkauden kohteestaan huolimatta.

Olen mielelläni normaaleja arvoja kannattava, enkä häpeä tippaakaan mielipiteitäni. Jos sairaan ahdasmielisyyden kannattaja ja propagandan aivopesemä mielistelijä on olevinaan aikuinen ja fiksu, niin moiset pelkurit saavat nimitellä miksi haluavat. En paljoa piittaa moisten ressukoiden mielipiteistä, kuten hyvänä esimerkkinä tämä "Jussi T" -nimimerkki.

Homofobian leviäminen on rappiokulttuuria ja saastetta, jota kukaan terve ja omilla aivoillaan ajatteleva ei voi arvostaa massiivisesta propagandasta huolimatta. En ole jaksanut vaivautua tässä asiassa ottamaa kumpaakaan puolta kun en ole pervertikko tai tekojuutalaiskörttiläinen, mutta Eskon ja parin muun älykön kommentit saivat minut valitsemaan sateenkaariporukat.

Eihän kukaan halua enää luvulla olla moraaliton juntti ja joutua imemään jonkun partanaaman ryppyistä lerssiä!? Oikeasti minua vituttaa näissä asioissa vain väkivallalla kerättyjen verovarojen tuhlaus ja aikomus pakottaa muutkin jakamaan maailmankuvansa ja arvotaa touhujansa.

Fistatkaa toistenne paskareikiä minkä haluatte, mutta älkää vaatiko siihen rahoitusta muilta tai edes muiden hyväksyntää. Leikkikää vain jotain vuoden ählyä, mutta älkää vaatiko siihen käytettävän verovaroja tai perustelko muihin vaikuttavia yhteiskunnallisia päätöksiä niiden kivikautisten satujen perusteella.

Tässä asiassa on pääasiassa kaksi hörhöporukkaa vastakkain. Toiset eivät osaa käyttää sukupuolielimiään oikein ja toiset eivät tajua mitä rotua ovat. Kumpikin osapuoli kuvittelee omaavansa universaalin moraalin, jota kaikkien muidenkin tulisi noudattaa - tai ainakin kustantaa sen harjoittaminen. Ja sitten ovat vielä niitäkin ,jotka katsovat olevansa keskustelun kummankin ´osapuolen´ yläpuolella. Onneksi he osaavat käyttää kaluaan joka kerta siittämiseen eivätkä sitä muuten turhaan esille otakaan.

Täytyyhän nyt joka miehen ainakin parisataa jälkeläistä päästä elämänsä aikana siittämään,että maailma täyttyisi nopeammin ja pelastuisi.. Yläpuolelta käsin osallistumisessa on näet sekin etu ,että voi paskaa heittää tasapuolisesti yhtä helposti kummankin osapuolen niskaan ja heittäjän nautinto siitä kaksinkertaistuu näin Eipä täällä kukaan mitään perusteluja näköjään lue, yhtä huutamista lähes koko ketju. Hävettää näiden ahdasmielisten, uudelleen ja uudelleen samoja absurdeja "argumentteja" vinkuvien köyhämielisten ja ilkeiden ali-ihmisten puolesta.

Opetelkaa hieman empatiaa, siitä se Jeesuskin oikeasti puhui. Käykää edes kerran elämässänne sen oman pienen maailmanne ulkopuolella, jos aiotte jääräpäisesti vaikuttaa muiden ihmisten elämään.

Menkää ja tutustukaa yhteenkin homoon ja huomaatte, miten julmia olette. Ensin homot sitten bedofiilit ja raiskaajat sekä eläimiin sekoutujat lisää tasa vitun arvoa kyllä Suomesta tulee hieno maa mitähän seuraavaksi lapsillemme opetamme???

Koska lapset ja eläimet voi allekirjottaa laillisesti pitävän sopimuksen. Ennen vanhaan raiskauksen uhri joutu naimaan raiskaajansa; tästä epäinhimillisestä käytännöstä luovuttiin. Kämpässä on talvella lämmin, hanasta tulee vettä, töpselistä tulee sähköä, kaupasta saa ruokaa ja huoltoasemalta polttoainetta.

Voi liikkua melko vapaasti koska tahtoo ja missä jos ei tee pahojaan, eikä tarvitse olla nippua satasia mukana siltä varalta jos poliisi kysyy. Valtionhallinnon arvostelemisesta ei joudu vankilaan tai salamurhatuksi. Näillä pärjää jo aika pitkälle eikä mitään näistä oteta pois sitä vastaan jos homot pääsevät naimisiin.

Edelleen voin seurustella naisten kanssa ja ehkä joku päivä mennä sellaisen kanssa naimisiin ja perustaa oman perheen, eikä mikään näistä ole vähemmän pyhää vaikka naapurissa asuisi naimisissa oleva mies- tai naispari tai heillä olisi lapsi, joko adoptoitu tai jommankumman edellisestä suhteesta.

Oma juttunsa on missä määrin homous on valinta. Jos se on niin heterous on myös. Eipä ole tarvinnut antaa asialle kahta ajatusta. Eikä ole kukaan tullut taputtelemaan selkään ja kehumaan hienosta valinnasta. Vaikka toisaalta, halukasta seuraa saisin epäilemättä helpolla jos valitsisin homouden. Takavuosina oli tyyppi joka oli oikein hanakasti tarjoutumassa kumppaniksi, mutta hän oli itsekeskeinen ja kontrolloiva narsisti joka piti itseään suurena älykkönä ja yleiskatsoi toisia.

En olisi kyllä huolinut sellaista naistakaan. Jo riittää älämölöä kun joku ei pidä tätä kahden miehen välistä luonnotonta seksuaalista kanssakäymistä normaalina. Tunteet käy kuumina ja perinteisen miehen ja naisen välisen seksin ainoana oikeana ja luonnollisena pitäviä ihmisiä haukutaan idiooteiksi ja ahdasmielisiksi ja toisilta rakkauden kieltäviksi junteiksi ja rasisteiksi!

On aika hyvin onnistunut tämä homopropaganda kun ennen asiat olivat päinvastoin. Jokainen ihminen tajuaa mikä on luonnollista ja mikä ei. Miten tällainen raivoaminen tälläkin foorumilla edistää näiden vihamielisten homostelijoiden asiaa? Tämä on kai sitä suvaitsevaisuutta eli kaikki normaalin seksin ainoana luonnollisena pitävät haukutaan lyttyyn ja uhkaillaan ja halvennetaan jos eivät ymmärrä tämän erikoisen toiminnan hienouksia.

Huvittavinta on kun normaaleja heteroita sanotaan piilohomoiksi kun he arvostelevat näitä outoja asioita. Ei kukaan normaali ihminen homostele, se on ihan selvää. Sitäpaitsi jos ei halua kahden miehen tai kahden naisen kasvattavan lapsia siihen on ihan oikeasti selvät syyt. Se ei todellakaan ole normaali kasvuympäristö setalaisten kiivaista kommenteista huolimatta. Avioliitolaki ei mainitse sanaakaan homoista vaan ainoastaan sen että avioliiton perustaa mies ja nainen.

Se ei ole siis homoilta kielletty sen enempä kuin heteroiltakaan. Puoliso vain pitää olla eri sukupuolta. Kuka estää homoja rakastamasta toisiaan? Mikä oikeus on 1 prosentin marginaaliryhmällä päättää koko kansan laeista ja vielä kieroilemalla ja väkisin tuputtamalla ja vaatimalla lakialoitteitaan läpi väärin perustein?

Myös nettiäänestyksessä selvästi suurin osa suomalaisia on perinteisen avioliiton kannalla. Kansanedustajien pitää kuulla kansan mielipidettä eikä raivoavien ja rasististen homoiljoiden valheellista propagandaa. Kukaan normaali ihminen jolla on empatiaa ei tuomitse homoja ihmisinä mitenkään mutta avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto eikä ole mitenkään epätasa-arvoinen vaikka se sellaiseksi homopropagandassa asia luokitellaan. Valitkoot homot rekisteröidyn parisuhteen ja heterot avioliiton.

Kaikki homopropaganda ja muiden kuin heidän mielistensä demonisoiminen alkaa vain inhottaa toisinajattelevia ja aiheuttaa yhä enemmän ja enemmän vastenmielisyyttä koko ryhmää kohtaan. Ei minulla ole mitään homoja vastaan. Samoja ihmisiä luojan edessä. Kaksi jalkaa, kaksi kättä, pää, aivot jne. Mutta pitääkö sitä toitottaa ihan koko ajan.

Kohta on varmasti joku homokokkitrealityv-ohjelmakin tulossa. No, mutta se adoptio-oikeus askarruttaa. Pienten lasten vuoksi en ole vielä valmis myöntymään tähän. Kyllä nyt ehdottomasti tulisi sallia myöskin moniavioisuus kuten esim.

Myöskään Thaimaasta tulee ottaa oppia ja sallia avioliitot eläinten kanssa. Nyt puhutaan vain homojen oikeuksista ja unohdetaan muut vähemmistöt kokonaan! Arvostin Esko Valtaojaa valtavasti tietofinlandia aikoihin mutta viime vuosina on arvostus tippunut nolliin tai sen alle Eskon yrittäessä olla esillä jatkuvasti oli asia mikä tahansa.

Se, että Esko on ammattilainen omalla tontillaan ja tietää siitä paljon ei tee hänestä asiantuntijaa millään muulla alalla. Tietysti nykyään riittää jos on samaamieltä niin kelpaa asiantuntijaksi asiaan, kuin asiaan.

Olikohan Jari Tervo tavoittamattomissa? No Valtaojan nolo avautuminen ja ala-arvoinen kiukuttelu paikkasi hienosti tätä puutetta. En halua, mutta monikultturismin hidastaminen on yhteiskunnallisesti tärkeämpää ja kiireellisempää kuin homoseksuaalien oikeuksien ajaminen. Ruotsissa Tukholma palaa jo, eikä viranomaisilla ole lähiöihin menemistä. Tätä kehitystä minä en halua nähdä Suomessa.

Tasa-arvoinen avioliittolaki menee läpi suunnilleen , kun nuoremmat saavuttavat kriittisen massan äänestäjissä. Odotelkaa rauhassa vuotta. Askel askeleelta kehittyvä tasa-arvo näissä eri aiheissa on aika hidasta edistystä. Kannattaisi suoraan harpata kaikki portaat ylös asti. Voitaisiin pontetiaali käyttää ratkaisemattomiin ongelmiin.

Kulttuurin rikkautta on elämän säilyminen monimuotoisena, Kulttuurin tasapäistäminen on köyhdyttämistä ja johtaa aina konflikteihin. Täällä päin on tapana toimia tavoilla, jotka maailmalla on havaittu jo aikoja sitten toimimattomiksi. Toisten valinnoistahan katkeroituvat yleensä ne jotka ovat itse mieltymystensä vastaisesti valinneet toisin jonkin ylpeyteen tai pelkoon liittyvän syyn takia.

Esimerkiksi en ala-asteella hakenut erikoisluokille vaikka rakastin kuvista ja musiikkia, koska matematiikka oli minusta hienompaa ja olisi ollut typerää tulla kouluun tekemään vaan jotain kivaa, mikä ei ole oikeaa opiskelua. Sitten siitä syystä, että olin itse pystynyt ns. En pitänyt ollenkaan moisesta piittaamatomasta huvittelusta. Miltäköhän tämä käsitelty homofobia nyt haiskahtaa? Ihmiset jotka eivät koe asiaa henkilökohtaiseksi, taipuvat lyhyen keskustelun päästä hyväksymään tasa-arvoisen avioliittolain.

Mutta ovatkohan jotkut vastustajat nyt katkeria, koska heidän menneisyydessään ko mahdollisuutta ei ole ollut? Avioliitto on ollut historiallisessa Suomessa maallinen tapa jossa puolisoksi valitaan henkilö, jonka kanssa hankitaan lapsia jotta pelloille on työvoimaa ja jotta heistä ja heidän elannostaan saa sitten turvaa vanhana kun mitään eläkkeitä ei ole olemassa.

Nykyisin kuitenkin maatalousyhteiskunnan väistyttyä meillä ei ole enää tarvetta omistaa maata ja tehdä lapsia työvoiman takia, siispä lapsien tekeminen ei ole enää riittävä motiivi avioliitolle. Avioliitot meillä nykyisin ovat poikkeuksetta rakkausavioliittoja tai senkaltaisia liittoja ja lapsia hankitaan tunneperäisistä syistä tai vahingossa.

Siksi olisi kummallista asettaa avioliitossa etusijalle lapsien hankkiminen eikä rakkaus puolisoon. Fetissit ja perversiot ja niiden vertailu eivät kuitenkaan ole mikään eduskunnan ongelma.

Eikä näitä ihmisten pimeitä puolia vaikkapa sitä jos tykkää käyttää käsirautoja, tai munan imemistä, tai ihan vaan ajattelua voi poistaa maailmasta, joten olisi väärin kieltää ne. Ihmiset vain turhautuisivat kun eivät pystyisi noudattamaan lakia ilman että se ottaa voimille. Se mitä sukupuolta kumppani on on hyvin pieni osa itse suhdetta. Vai menisikö heteromies kenen tahansa naisen kanssa naimisiin, joka suostuisi?

Miksi olettaa että homomies olisi erilainen? Sairaat fetissit eivät sanele ihmisten valinnoissa, vaan ovat vain pieni vaikuttava tekijä, samoin kuin kaikki muutkin mieltymykseen ja persoonaan liittyvät asiat.

Heteroissa ei ole vähemmän epäluonnollisia mieltymyksiä kuin homoissa, mutta heteroiden oikeuksia rakkausavioliittoon ei silti poljeta. Jos mies tykkää naisestaan siksi, että hän on fiksu, ymmärtäväinen ja hänellä on isot tissit, ei laki silti sano että se on sairasta koska tuollaiset tissit ovat epäkäytännölliset ja luonnottomat ja silikoneilla on vaikea imettää. Jos mies saa naida naisen jolla on tissit - niin miksei mies sitten saa naida miestä jolla on muna.

Ja sama sovellettuna naisiin. En vain näe mitään järjellistä syytä. Jättäkä hyvät ihmiset ainakin lapset rauhaan! Kristityt tappavat ja murhaavat enemmän ihmisiä Suomessa kuin kukaan muu Samoin raiskauksista, pahoinpitelyistä ja lapsiin sekaantumisista suurin osa on kristittyjen tekemiä. Ei luulisi niin syntisellä porukalla olevan pokkaa ruveta kivittämään syyllisiä. Sama juttu heteroiden kanssa. Luulenpa muuten, että rouvani on homoseksuaali kun hän tykkää imeä munaa ja siitä, että välillä ajetaan kakkoseenkin.

Koko kommenttikeskustelu eksyy pahasti aiheesta Ihan ihmeellisiä argumentteja, osa loukkaaviakin. Ei ole poliittisesti korrektia haukkua toisen rakkautta elämänsä tärkeimpään ihmiseen "sairaudeksi".

Myöskin seksi on iloinen asia, kun sen osapuolet ovat vapaaehtoisia ja aikuisia, eikä kellekään tulisi tuottaa kyseisestä asiasta häpeää. Varsinkin, kun seksuaalinen suuntautuminen on puhtaasti biologinen ja synnynnäinen asia. Ja vaikkei olisikaan, niin ei se silti haittaa kenenkään elämää. Homofoobikot itse loukkaavat toisen ihmisryhmän oikeuksia ja ylläpitävät syrjiviä rakenteita yhteiskunnassamme. Ja sitten pahoittavat mielensä siitä, kun joku näpäyttää heitä moisesta kiusaamisesta. Itkevät, kun "mielipiteenvapaus" vietiin.

Anteeksi, mutta toisten ihmisoikeuksien polkeminen ja sen perusteleminen "mielipiteenvapaudella" on vähän sama kuin olisit todella rasistinen, haukkuisit tummaihoisia n-sanalla ja vaatisit, että heistä tehtäisiin orjia ja sitten pahoittaisit mielesi kun joku tulisi sanomaan, että "ole hyvä ja pidä turpasi kiinni noiden rasististen herjojesi kanssa".

Toisinsanoen pahoitat mielesi siitä, ettet saa sortaa toisen ihmisen yhteiskunnallista asemaa. Mikä tässä on niin vaikeaa älytä? Jos kohtelet huonosti ja epäkunnioittavasti toista ihmistä niin kuin foobikot tekee homoille , niin älä valita, jos metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Vai pitäisikö koulukiusaajiakin suojella ja taputtaa päähän, kun kiusaavat jotakuta esim. Loukkaako kiusatun puolustaminen kiusaajien ihanaa "mielipiteenvapautta"? Olen nähnyt omin silmin, millaista kiusaamista ja väkivaltaa seksuaalivähemmistöt kohtaavat.

Puhumattakaan siitä, ettei rekisteröity parisuhde anna samoja laillisia oikeuksia pariskunnalle kuin avioliitto. Tässä on kyse siitä, että kaikki saisivat yhtäläiset oikeudet ja laki tunnustaisi kaikki pariskunnat samanarvoisina. Avioliitto ei muuten ole mikään kirkon juttu. Se on laillinen käsite; tällä hetkellä heteropari voi mennä naimisiin ilman kirkkoa.

Eli kirkko saa yhä päättää keitä vihkii, - lakatkaa siis jo vetämästä sitä kirkkoa tähän mukaan. Ja vihjailemalla, ettei "avioliitto"-käsitettä saisi käyttää samaa sukupuolta olevien liitosta, vihjaat, että pidät heitä huonompina ihmisinä. Siinä se ongelma on. Avioliitto-käsitteestä pidetään kiinni siksi, koska kaikki pariskunnat ovat yhtä arvokkaita.

Ja mitä tulee eläimiinsekaantujiin, lapsen hyväksikäyttäjiin ja raiskaajiin, - kaikki näistä ovat luonteeltaan hyväksikäyttöä ja kaikissa näissä toinen osapuoli on uhri. Sen takia ei ole "epätasa-arvoista", ettei kyseisiä tekoja hyväksytä, koska kyseiset teot itsessään loukkaavat joko ihmisten tai eläinten oikeuksia, esim.

Ne on syytäkin kieltää. En tajua, miten joku voi vieläkin ottaa nämä esille keskusteltaessa tasa-arvoisesta avioliittolaista. Niin kauan, kun jollakin toiminnalla ei riistetä tai rajoiteta jonkun toisen oikeuksia, se on OK.

Samaa sukupuolta olevien avioliitto ei vahingoita ketään. Sen sijaan seksuaalivähemmistöjen syrjintä vahingoittaa ihmisten elämää; kiusaamista, mielenterveysongelmia Täyttä todellisuutta monien LBGT-ihmisten elämässä, kiitos syrjinnän. Odotan innolla, miten silmittömän typeriä vastauksia tämäkin kommentti saa, jos saa. Avioliittolaista ei vaieta, ennen kuin se on läpi ja piste.

Niin kauan, kun ihmisoikeudet eivät toteudu kaikille, tullaan niistä pitämään ääntä. Ja sitten muut ihmisoikeuskysymykset, esim. On kiistatonta, että niidenkin eteen on tehtävä jotain, mutta miksi niiden pitäisi estää jonkin toisen ihmisoikeusasian ajamista, kuten esim. Eikö olisi aika vaikeaa laatia kansalaisaloite, jossa pyritään kerralla ratkaisemaan kaikki Suomen ihmisoikeusongelmat? Minä haluaisin kyllä paremman talouden ja pidän nykyistä vanhusten kohtelua epäeettisenä, mutta haluan myös, että seksuaalivähemmistöjen syrjintä loppuisi.

Olisitte niinkuin ihmiset ettekä marssisi pitkin katuja toitottamassa. Kohta sitä äänestetään pedofiilitkin naimisiin. Valtaoja nyt pojosi laski pistettä pidin sinua yhtenä Suomen viisaimmista ihmisistä.

Onneksi heterosuhteet on niin turvattuja, että heterot voivat mennä naimisiin ja erota silloin kun huvittaa. Kun täällä ei kirjoiteta mitään ihmisen oikeudesta. Onko oikeutta vai ei? Siitähän tässä kaikessa on kysymys.

Kuka antaa oikeuden ja kuka ei anna oikeutta.

.. This is what makes us stronger, and this is why God did not make each man an island. Jumalasi kanssa samaa mieltä, että poikavauvojen sukuelimet tulee silpoa, moniavioisuus ja orjuus sallia ja sapattina peltotöitä tekevät kivittää kuoliaaksi!?! Tässä on kyse siitä, että kaikki saisivat yhtäläiset oikeudet ja laki tunnustaisi kaikki pariskunnat samanarvoisina. Olen naimisissa joten salassa aina pitänyt miehiä tavata ja harmillisen harvoin. Onneksi kristityttyjen, kokoomuksen ja perussuomalaisten arvot ovat selkärankana tässä maassa. Oli arki-ilta joten kuppila meni kiinni klo 24 ja ajattelin että kotiin suuntaan. Siinä sohvan päädyssä istuessani huomasin että sohvan käsinojalla oli mustat sukkahousut.

Parhaimmat seksiasennot inka tuominen homoseksuaaliseen alasti

toukokuu Makea Hieronta Ajeltu Kiva rentoutua Euroopan valkoinen. Babe isot kalut Brunette Hieronta pienet rinnat. Amatööri homo homot homo Hieronta homo Twinks homo. Brunetet Hieronta HD-videoita eroottinen hieronta Iso kalu. Oy : Aisuri kokemuksia kira tissit tena garal naapurin poika saa kyrpää. kesäkuu Arman Alizad: "En ymmärrä seksuaalisen suuntauksen vaikutusta Naapurin- Sepon oikeuksiin". Esko Valtaoja: “Imekää munaa, molot!”. Kiimaisen naisen naapuri on onnekas mies. Keski-ikäinen kotiäiti ja hänen nuorempi naapuri. Makea tyttö kadulta strippaa ja nussii autossa. Erittäin kuuma Valkoinen teini pojat leikattu penis ja intian tamil homo porno hieronta sex tarina.

SEX LAHTI GAY TANTRINEN HIERONTA